A legtöbb esetben a sztárbabák születését elképesztő médiafigyelem övezi. A híres anyukák és apukák közösségi oldalaikon és az újságok címlapjain mutogatják szemük fényét. Vannak azonban olyan esetek is, amikor a celebcsemete születését a híres anyuka annyira titokban tudja tartani, hogy arról még a gyerkőc apukája sem szerez tudomást.

Hugh Grant

Hugh Grant nem aprózta el. A színésznek 53 éves korában három szerelemgyereke is született 15 hónap alatt. Az első két baba születése egyáltalán nem titokban történt, a színész akkori, 19 évvel fiatalabb barátnője, Tinglan Hong 2011 szeptemberében adott életet első, 2012 decemberében pedig második közös gyereküknek. Ez eddig még rendben is lenne, ám kiderült, hogy a barátnővel párhuzamosan a színész szeretője, Anna Elisabet Eberstein svéd tévés producer is a szíve alatt hordta közös gyereküket, aki 2012 szeptemberében született meg. A harmadik gyerek világrajövetele egyébként több mint egy évig titokban maradt, ugyanis az apa neve nem szerepelt a gyerek anyakönyvi kivonatán, csak 2013 decemberében került rá Hugh Grant neve.

Hugh GrantForrás: AFP/David Mcnew

Simon Cowell

Az X-factor atyja, Simon Cowell 2013-ban lepte meg a világot bejelentésével, miszerint édesapa lett. Hogy mi volt ebben a meglepő? Legfőképpen az, hogy nemhogy házas nem volt, de ebben az időben elméletileg barátnője sem volt a sztárnak. Elméletileg. Gyakorlatilag viszont teherbe ejtette az egyik jó barátja feleségét, Lauren Silvermant. A médiamogul a gyerek megszületése után így nyilatkozott az afférról: "Nem vagyok büszke a körülményekre. Nem tudom ezt emelt fővel kezelni." Majd azt is elmondta, egyáltalán nem tervezte a gyerekvállalást, és sokáig nem is igazán akart gyermeke anyjával lenni.

Simon CowellForrás: AFP

Gavin Rossdale

Gwen Stefani exférjének 2004-ig fogalma sem volt arról, hogy ő bizony már apuka, holott a lányát ismerte, és jó kapcsolatot is ápolt vele. A Bush énekese egészen 2004-ig abban a hitben élt, hogy az akkor 14 éves Daisy Lowe-nak ő csupán a keresztapja, ám a kislány anyja, Pearl Lowe ekkor kitálalt, és nyilvánosságra hozta, hogy a gyereknek Rossdale a vér szerinti apja. Rossdale és Lowe öt évig volt anno együtt, úgy, hogy a nő közben még Bronner Handwerger felesége volt.

Daisy LoweForrás: AFP

Frank Sinatra

Bár máig nem erősítette meg senki a pletykát, sokan gondolják úgy, hogy Ronan Farrow, Mia Farrow gyermeke nem a színésznő akkor párjától, Woody Allentől, hanem Frank Sinatrától született. Sőt, erről az eshetőségről 2013-ban maga a színésznő is beszélt a Vanity Fair magazinnak. Mivel azonban DNS-teszt nem történt, biztosat ő sem tudott mondani.

Ronan FarrowForrás: AFP/Monica Schipper

Steven Tyler

Az Aerosmith frontemberének, Steven Tylernek és egy rajongójának, Bebe Buellnek 1977-ben született egy közös gyereke, az énekes azonban csak 9 évvel később szerzett róla tudomást. Ez az eltitkolt gyerek nem más volt, mint Liv Tyler színésznő. Liv egészen kilencéves koráig úgy tudta, hogy az édesapja egy bizonyos Todd Rundgren. A színésznő aztán tizenkét éves korában meg is változtatta a vezetéknevét Tylerre.

Liv TylerForrás: AFP/Theo Wargo

És a sornak itt még nincs vége...

Forrás: AFP
Csalfa sztárapukák balkézről született gyermekei

Zabigyerek, fattyú vagy szebb kifejezéssel élve szerelemgyerek - néhány száz évvel ezelőtt még igencsak megbotránkoztatónak számított, ha valakinek házasságon kívül született gyermeke. Manapság már szerencsére sokkal elnézőbb a közvélemény, legalábbis, ha nem sztárokról van szó. Egy-egy házasságtörő híresség balkézről született csemetéje még ma is fel tudja zavarni az állóvizet - összegyűjtöttük hát az utóbbi évek leghíresebb és legbotrányosabb lebukásait.