Oscar-díj: világra szóló cirkusz van Meryl Streep ruhája körül

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Jason Merritt -
Chanel Karl Lagerfeld Meryl Streep
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy volt, hogy Meryl Streep egy Chanel haute couture estélyit visel az Oscar-gálán, de az utolsó pillanatban meggondolta magát. 

Meryl Streep idén a 20. Oscar-jelölését ünnepli, a jeles alkalomra pedig valami nagyon különleges ruhát szeretet volna. A Chanel estélyit a színésznő ki is választotta már jóval a gála előtt – mondta Karl Lagerfeld a WWD magazinnak. A divat császára azonban rettenetesen megsértődött, mert kiderült, hogy a színésznő mégis egy másik ruha mellett döntött.

Meryl Streep a 2015-ös Oscar-gálán Forrás: AFP/2015 Getty Images/Jason Merritt

Lagerfeld azt nyilatkozta, hogy Streep egy szürke selyemruhát választott az aktuális kollekcióból. Az estélyit át is alakították, mert a színésznő túl mélynek találta a dekoltázst. Aztán Lagerfeld egyszer csak a következő üzenetet kapta Meryl Streeptől: "Nem kell tovább dolgoznotok a ruhával, találtunk valakit, aki fizet azért, hogy az ő darabját viseljem."

A divattervező természetesen teljesen kiakadt: "Odaajándékozunk neki egy olyan ruhát, ami 100.000 eurót ér, és még nekünk kellene fizetni azért, mert viseli! A Chanel senkinek sem fizet azért, hogy a ruháit viselje. Meryl nagyon jó színésznő, de ez nagyon olcsó húzás volt" – nyilatkozta Lagerfeld.

Meryl Streep szóvivője azonban visszautasította a vádakat. Azt állítja, minden hazugság, a színésznő sosem kérne pénzt azért, hogy felvegye valakinek a kreációját.

Nyilvánvaló, hogy ezek után nem mi vagyunk az egyetlenek, akik kíváncsian várják, hogy milyen ruhában lép Meryl Streep az Oscar-gála vörös szőnyegére.

Először beszélt nagy titkáról Eva Longoria: 18 éves kora óta őszhttp://www.life.hu/trend/20170225-18-eves-kora-ota-oszul-eva-longoria.htmlA legszebb hollywoodi színésznők közé tartozik Eva Longoria, de már tini kora óta küzd az őszüléssel. Trend--Testhez simuló estélyiben mutatta meg gömbölyödő pocakját Amal Clooneyhttp://www.life.hu/trend/20170225-testhez-simulo-estelyiben-mutatta-meg-terhespocakjat-amal-clooney.htmlEgy hónapja bombaként robbant a hír, hogy George Clooney és felesége, Amal ikreket várnak. Az eddig rejtegetett terhespocakot most végre az egész világ megcsodálhatta. Trend--Lady Gaga melltartó nélkül ment bevásárolnihttp://www.life.hu/trend/20170225-lady-gaga-melltarto-nelkul-ment-vasarolni.htmlLady Gaga vagy nem szeret melltartót hordani, vagy egyszerűen csak elfelejtette felvenni a praktikus ruhadarabot. Nem biztos, hogy erre a látványra mindenki fel volt készülve... Trend--Sminkelj úgy, mint a Szex és New York sztárja, Kristin Davishttp://www.life.hu/trend/20170223-sminkelj-ugy-mint-a-szulinapos-kristin-davis.htmlA legtöbben a szende Charlotte-ként ismerik a Szex és New York című sorozatból. A bájos színésznő, Kristin Davis szépségpraktikait 52. születésnapja alkalmából elemezzük. TrendAFPMindenki láthatta Kim Kardashian mellét: Fotó!http://www.life.hu/trend/20170224-kim-kardashian-megmutatta-a-mellbimbojat.htmlKim Kardashian ismét felborzolta a kedélyeket a szexi fotóival: ezúttal a mellbimbóját tette közszemlére. Trend--Ki kapja a divat-Oscart? Szavazz!http://www.life.hu/trend/20170223-ki-a-legdivatosabb-a-legjobb-noi-foszereplok-kategoriaban-oscarra-jelolt-szinesznok-kozul.htmlMinden díjátadón, ahogy az Oscar-gálán is megvannak azok a kategóriák, amelyek a legnagyobb lázban tartják a közönséget. Mint a legjobb film, a legjobb férfi és legjobb női főszereplők kategóriái. Mi most az utóbbiban jelölt színésznőkkel foglalkozunk, de nem játékuk, hanem stílusuk alapján elemezzük őket. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.