Ők diktálják most a kismamadivatot - A legtrendibb várandós sztárok Hollywoodból

várandós Hollywood trendi kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2017 a nagy babavárások éve Hollywoodban. Ritkán fordul elő, hogy ennyi híresség várjon egyszerre gyermeket. Alig várjuk, hogy láthassuk a kis sztárcsemetéket, de addig is nézzük meg, milyen stílusban öltözködnek a kismamák.

Beyoncé

A Grammy-gálán a színpadon igazi ősanyaként énekelt az ikrekkel várandós Beyoncé, majd egy bordó flitteres, szintén testhezálló ruhában mutatta meg gyönyörű alakját. A hétköznapokban egyébként nem kifejezetten hangsúlyozza pocakját az énekesnő: egyszerűbb, lazább darabokat hord.

Beyoncé Forrás: AFP

Amal Clooney

A szintén ikrekkel várandós Amal Clooney is megmutatta már magát estélyi ruhában, és milyen jó, hogy ezt a testhezálló fazont választotta: csodálatosan nézett ki ebben a fehér ruhakölteményben. A hétköznapokban inkább az egyenes szabású ruhákat részesíti előnyben, amiben maximum oldalról látszik a hasa.

Amal Clooney Forrás: AFP

Amanda Seyfried

Igazi estélyiben őt nem láttuk nagy pocakkal, de éppen tegnap este megmutatta magát egy filmpremieren egy lazább, viszonylag rövid, mell alatt húzott ruhában. A hétköznapokban viselt ruháiban sem hangsúlyozza kifejezetten az alakját, de azért nem is az oversize darabokat hordja, ami minden eltakar.

Amanda Seyfried Forrás: Northfoto, AFP

Ciara

Az énekesnő Beyoncé ruhájához hasonló estélyiben is megmutatta magát, amiben elegáns volt, ráadásul a bordó bársony fenségesen állt rajta. Ő az, aki viszont a street style darabjait is úgy válogatja össze, hogy kifejezetten látszódjon az áldott állapota.

Ciara Forrás: Northfoto, AFP

Irina Shayk

Habár a pocakját takaró szerelésekben, de még fellépett a Victoria's Secret Show-n Irina Shayk. Az after partyra nagyon elegáns szerelésben érkezett, a most nagyon trendi csíkosat viselte. Habár az akkor még nem túl nagy pocakját egyáltalán nem hangsúlyozta, és nagyobb hassal is inkább a lazább szereléseket választja.

Irina Shayk Forrás: AFP, Northfoto

Natalie Portman

A színésznő elegáns estélyi ruháit sem az testhezálló szabás jellemzi. Sokkal inkább az oversize fazonok felé húzott. Leggyakrabban egyáltalán nem volt rajta behúzás, egyszer-egyszer a mell alatti szűkítéssel hangsúlyozták jobban az alakját. A hétköznapokban leginkább egyszerű pólókat hord.

Natalie Portman Forrás: Northfoto, AFP

Rosie Huntington-Whiteley

A modell csodálatosan festett az Oscar-gála after partyján. A ruha kifejezetten hangsúlyozta az egyre növekvő pocakját. A hétköznapokban még igazán nagy hassal nem mutatta meg magát, de a farmer és a basic póló neki is nagyon bejön.

Rosie Huntington-Whiteley Forrás: Northfoto, AFP

Marion Cotillard

A színésznő eddig sokkal inkább takargatta magát, mint kiemelte változó alakját. A vörös szőnyegen és az utcai öltözékében sem kifejezetten választott olyan darabot, ami megmutatná a hasát.

Marion Cotillard Forrás: Northfoto, AFP

Kinek a stílusa jön be legjobban?

Milliárdos ékszerek az Oscar-gálán - Ezek voltak a legdrágább gyémántcsodák!http://www.life.hu/trend/20170228-az-oscar-galan-viselt-legdragabb-ekszerek.htmlAz Oscar-gálán nemcsak a ruhák keltenek nagy feltűnést, egyes ékszerek is olyan különlegesek, hogy érdemes róluk külön is beszélni. A ruhákhoz hasonlóan ezeket az ékszerkölteményeket is kölcsönzésre kapják a hírességek a különböző cégektől. És mennyit érnek? Következzenek a képtelenül nagy összegek! TrendOrigoTrendjelentés a londoni divathétről http://www.life.hu/trend/20170224-trendjelentes-a-londoni-divathetrol-larion-oscar-sminkmester-beszamoloja.htmlPszichedelikus jövőképet festett elénk a hol kifinomult, hol extrém kollekciókat felvonultató londoni divathét. De egy biztos: a művészi megoldások, kreatív látásmódok egy teljesen új világot tártak elénk. Volt látnivaló bőven: a galaktikus királynőktől kezdve a ketrecharcosokon át az uniszex unikornisig. Felkavaróan izgalmas sminktrendek jönnek! TrendAFPCombok és cicik: az Oscar after partyja a villantásokról szólthttp://www.life.hu/trend/20170227-az-oscar-after-partyja-a-villantasokrol-szolt.htmlMinden évben az Oscar vörös szőnyegén viselt ruhaköltemények tartják leginkább lázban a divatrajongókat, de az after partys viseleteket is érdemes megnézni, ott ugyanis mindig jobban elengedik magukat a sztárok, így ezúttal is a dekoltázsok vitték a prímet. TrendAFPMagyar tervező ruhájában gálázott az Oscar-díjas magyar film főszereplőjehttp://www.life.hu/trend/20170227-sarman-nora-tervezte-az-oscar-dijas-mindenki-foszereplojenek-szamosi-zsofianak-a-ruhajat.htmlMár a jelölést is hatalmas sikernek éltük meg, hajnalban viszont kiderült, hogy a Mindenki Oscar-díjat nyert a Legjobb élőszereplős rövidfilm kategóriában. A felnőtt főszereplő, Szamosi Zsófia nemcsak színészi alakítására, vörös szőnyeges megjelenésére is büszke lehet. Trend--Heti trendjelentés - Ilyen ronda cicivillantást még nem láttunk http://www.life.hu/trend/20170224-heti-trendjelentes-szerepel-benne-lady-victoria-hervey-meryl-streep-emma-watson.htmlA hét nagy durranása a Brit Awards volt, de egyéb vörös szőnyeges eseményeket is tartottak, és ahogy az lenni szokott, furcsa és botrányos ruhákból ezúttal sem volt hiány. Mutatjuk is a részleteket! Trend--Amy Adamsé az Oscar legnagyobb dekoltázsa - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170227-amy-adamse-az-oscar-legnagyobb-dekoltazsa.htmlNem volt hiány mély dekoltázsokból az Oscar-gálán, az egyik legnagyobb villantásért azonban a díjátadó végéig kellett várni, amikor is Amy Adams bevonult a színpadra. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.