2017 a nagy babavárások éve Hollywoodban. Ritkán fordul elő, hogy ennyi híresség várjon egyszerre gyermeket. Alig várjuk, hogy láthassuk a kis sztárcsemetéket, de addig is nézzük meg, milyen stílusban öltözködnek a kismamák.

Beyoncé

A Grammy-gálán a színpadon igazi ősanyaként énekelt az ikrekkel várandós Beyoncé, majd egy bordó flitteres, szintén testhezálló ruhában mutatta meg gyönyörű alakját. A hétköznapokban egyébként nem kifejezetten hangsúlyozza pocakját az énekesnő: egyszerűbb, lazább darabokat hord.

BeyoncéForrás: AFP

Amal Clooney

A szintén ikrekkel várandós Amal Clooney is megmutatta már magát estélyi ruhában, és milyen jó, hogy ezt a testhezálló fazont választotta: csodálatosan nézett ki ebben a fehér ruhakölteményben. A hétköznapokban inkább az egyenes szabású ruhákat részesíti előnyben, amiben maximum oldalról látszik a hasa.

Amal ClooneyForrás: AFP

Amanda Seyfried

Igazi estélyiben őt nem láttuk nagy pocakkal, de éppen tegnap este megmutatta magát egy filmpremieren egy lazább, viszonylag rövid, mell alatt húzott ruhában. A hétköznapokban viselt ruháiban sem hangsúlyozza kifejezetten az alakját, de azért nem is az oversize darabokat hordja, ami minden eltakar. 

Amanda SeyfriedForrás: Northfoto, AFP

Ciara

Az énekesnő Beyoncé ruhájához hasonló estélyiben is megmutatta magát, amiben elegáns volt, ráadásul a bordó bársony fenségesen állt rajta. Ő az, aki viszont a street style darabjait is úgy válogatja össze, hogy kifejezetten látszódjon az áldott állapota.

CiaraForrás: Northfoto, AFP

Irina Shayk

Habár a pocakját takaró szerelésekben, de még fellépett a Victoria's Secret Show-n Irina Shayk. Az after partyra nagyon elegáns szerelésben érkezett, a most nagyon trendi csíkosat viselte. Habár az akkor még nem túl nagy pocakját egyáltalán nem hangsúlyozta, és nagyobb hassal is inkább a lazább szereléseket választja. 

Irina ShaykForrás: AFP, Northfoto

Natalie Portman

A színésznő elegáns estélyi ruháit sem az testhezálló szabás jellemzi. Sokkal inkább az oversize fazonok felé húzott. Leggyakrabban egyáltalán nem volt rajta behúzás, egyszer-egyszer a mell alatti szűkítéssel hangsúlyozták jobban az alakját. A hétköznapokban leginkább egyszerű pólókat hord.

Natalie PortmanForrás: Northfoto, AFP

Rosie Huntington-Whiteley

A modell csodálatosan festett az Oscar-gála after partyján. A ruha kifejezetten hangsúlyozta az egyre növekvő pocakját. A hétköznapokban még igazán nagy hassal nem mutatta meg magát, de a farmer és a basic póló neki is nagyon bejön.

Rosie Huntington-WhiteleyForrás: Northfoto, AFP

Marion Cotillard

A színésznő eddig sokkal inkább takargatta magát, mint kiemelte változó alakját. A vörös szőnyegen és az utcai öltözékében sem kifejezetten választott olyan darabot, ami megmutatná a hasát.

Marion CotillardForrás: Northfoto, AFP