Amikor visszanézte magát egy szereplés után, VV Ágica sírva fakadt, annyira nem volt elégedett azzal, amit látott. Elhatározta, hogy leadja a felesleget, és meg is tette. Ma már 10 kilóval könnyebb.

Sokkal jobban érzi magát a bőrében VV Ágica, mióta lefogyott. 10 kilótól szabadult meg az elmúlt hónapokban, emiatt a teljes ruhatárát le kell cserélnie, de ezt egyáltalán nem bánja, sőt! Korábban annyira nem szerette az alakját, hogy még sírva is fakadt, amikor meglátta magát a tévében. 

Ágica nem betegség miatt fogyott leForrás: Life.hu

"Volt, hogy szerepeltem az Ezek megőrültek!-ben, otthon a fiammal ültünk a kanapén, vártuk, hogy mikor jön anya, de amikor megláttam magam a képernyőn, sírva fakadtam. A tévé még rá is erősített az alakomra. Eljutottam oda, hogy tarthatatlan ez az állapot, nem éreztem jól magam a bőrömben.  Sport nélkül, odafigyeléssel, és egy egyelőre itthon ismeretlen afrikai dióval fogytam le pár hónap alatt tíz kilót" – árulta el Szögeczki Ági. Hozzátette, sokan azt hiszik, hogy beteg. "Az utcán például azt is megkérdezik, hogy beteg vagyok-e. Ilyenkor elkeseredem, hogy az elmúlt negyven évben nem voltam ezek szerint csinos. Egész életemben gondjaim voltak az önbizalomhiány miatt, de most egy kicsit jobban érzem magam a bőrömben"mondta a Borsnak az Édes Élet sztárja, akinek egyelőre a sport nem fér bele az életébe.