Janet Jackson eltitkolt gyermeke találkozni akar az énekesnővel

Forrás: Youtube, AFP -
szerelemgyerek találkozás Janet Jackson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy ideje szárnyal a pletyka, miszerint Janet Jacksonnak van egy eltitkolt gyermeke. A lány most találkozni is szeretne a sztárral, meg akarja ismerni az anyját.

Egy ideje szárnyal az a híresztelés, miszerint Janet Jacksonnak van egy eltitkolt gyermeke az első férjétől, James Debarge-tól. Az énekesnő nem cáfolta és nem is erősítette meg a hírt, amit a volt férje hozott nyilvánosságra. A férfi állítja, ő e-mailben értesült az állítólagos gyerektől a létezéséről. Mivel éppen akkor váltak el Janettől, amikor megfoganhatott a gyermek, ezért akkor nem tudott a terhességről. A szerelemgyerek pedig most szeretne találkozni anyjával, vagyis Janet Jacksonnal, akinek nemrég született meg – hivatalosan – az első gyermeke.

Ő Janet Jackson eltitkolt lánya Forrás: Youtube, AFP

"Ha van lelkiismerete, én remélem, hogy lesz előrelépés. Anya, hiányzol, szeretlek, és erre a pillanatra várok már 31 éve"üzente a Radar Online-on keresztül Tiffany Whyte, aki leszögezte, nem hibáztatja Janetet, amiért nem ő nevelte fel. "Tudom, hogy fiatal volt, és egy csomó ember beleszólt az életébe. Megbocsátottam, én csak azt szeretném, hogy lépjünk, és alakítsunk ki egy anya-lánya kapcsolatot" – árulta el a fiatal nő.

Madeleine McCann szülei félnek, hogy felelősségre vonják őkethttp://www.life.hu/csalad/20170320-madeleine-mccann-szulei-felnek-hogy-felelossegre-vonjak-oket.htmlEgy évtizede keresik az eltűnt brit kislányt, de nem akadnak a nyomára. Sokan úgy vélik, a szülők a hibásak, hiszen egyedül hagyták a gyermekeket. Maddie szülei is tudják, hogy felelősségre vonhatják őket. CsaládOrigoElső kisbabáját várja Fresh Vikihttp://www.life.hu/csalad/20170320-kisbabat-var-fresh-viki.htmlA 37 éves énekesnő és kedvese a nyárra tervezik esküvőjüket, hogy mire megérkezik a baba, hivatalosan is egy család legyenek. CsaládOrigoTatár Csilla: "Erre mondják, hogy az ember megtalálja a másik felét"http://www.life.hu/csalad/20170319-tatar-csilla-boldog-feleseg-es-edesanya.htmlElőször a Kincsem bemutatóján jelent meg együtt nyilvánosan a férjével Tatár Csilla. A műsorvezető most a kapcsolatukról is beszélt. CsaládOrigoFehérneműben fotózták a mindenórás kismamát, Ciaráthttp://www.life.hu/csalad/20170319-a-terhes-ciarat-fehernemuben-fotoztak.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, második gyermekét várja a csodaszép énekesnő, Ciara. Rajongói legnagyobb örömére a sztár szebbnél szebb képeket tesz közzé várandósságáról. Így tett most is. Család--Babát vár Trokán Annahttp://www.life.hu/csalad/20170319-babat-var-trokan-anna-trokan-peter-lanya.htmlNem szeretett volna várandósságával címlapokra kerülni Trokán Anna. A színésznő ügyesen titkolta terhességét. Eddig. Család--Ördög Nóra Nánási Pált választja Jamie Foxx helyetthttp://www.life.hu/csalad/20170319-ordog-nora-nanasit-valasztja-jamie-foxx-helyett.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Ördög Nóra a minap partyzni ment, és pont abba a buliba csöppent, melyben a hazánkban tartózkodó Jamie Foxx is mulatott. A sztárokról egy közös fotó is készült. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.