Egy ideje szárnyal a pletyka, miszerint Janet Jacksonnak van egy eltitkolt gyermeke. A lány most találkozni is szeretne a sztárral, meg akarja ismerni az anyját.

Egy ideje szárnyal az a híresztelés, miszerint Janet Jacksonnak van egy eltitkolt gyermeke az első férjétől, James Debarge-tól. Az énekesnő nem cáfolta és nem is erősítette meg a hírt, amit a volt férje hozott nyilvánosságra. A férfi állítja, ő e-mailben értesült az állítólagos gyerektől a létezéséről. Mivel éppen akkor váltak el Janettől, amikor megfoganhatott a gyermek, ezért akkor nem tudott a terhességről. A szerelemgyerek pedig most szeretne találkozni anyjával, vagyis Janet Jacksonnal, akinek nemrég született meg – hivatalosan – az első gyermeke.

Ő Janet Jackson eltitkolt lányaForrás: Youtube, AFP

"Ha van lelkiismerete, én remélem, hogy lesz előrelépés. Anya, hiányzol, szeretlek, és erre a pillanatra várok már 31 éve" – üzente a Radar Online-on keresztül Tiffany Whyte, aki leszögezte, nem hibáztatja Janetet, amiért nem ő nevelte fel. "Tudom, hogy fiatal volt, és egy csomó ember beleszólt az életébe. Megbocsátottam, én csak azt szeretném, hogy lépjünk, és alakítsunk ki egy anya-lánya kapcsolatot" – árulta el a fiatal nő.