Bódi Sylvi elárulta, miből él, és miből finanszírozza drága utazásait

Bódi Sylvi szörf utazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Sylvi hosszú idő után először adott interjút, és végre két olyan kérdésre is válaszolt, amire már régen kíváncsi volt mindenki. 

Végre megtudhattuk, hogy Sylvi kivel van tartós párkapcsolatban, és azt elárulta, hogy miből él, és miből tudja finanszírozni a drága utazásait.

Bódi Sylvi elárulta, hogy kivel él tartós párkapcsolatban Forrás: Instagram

"Büszke vagyok arra, amit modellként elértem a közel 20 éves karrierem során. Az itt szerzett tapasztalataimat, kommunikációs készségemet, üzleti érzékemet a mai napig tudom kamatoztatni, nem beszélve a kapcsolati tőkémről. De amire még ennél is büszkébb vagyok, az az, hogy magyar lányként szponzorált free surfer lettem. Azaz nem indulok versenyeken, viszont vannak cégek, akik segítenek abban, hogy valóra válthassam az álmaim. Nagyon sok promócióban veszek részt, és folyamatosan szerepelek a legnagyobb szörfös magazinokban a világ különböző pontjain. Számomra ez nagyon megtisztelő. A pózolós képeket szép lassan felváltják a sportolós képek. Szörfös utakat szervező cégek háziasszonya vagyok, s ezeknek köszönhetően csodás helyekre jutok el. Hálás vagyok, hogy ilyen életem lehet, de a szerencsén kívül ehhez az is kellett, hogy megdolgozzak érte. Életem legjobb döntése volt, hogy elmentem az első szörfórámra, s pár évvel később hátat fordítottam a celebek felszínes világának. Egyszerű, de igazi, értékekkel teli életet élek egészséges mentalitású emberek között, akikkel az óceán és a hullámok szeretete köt össze. Az év felét biztosan külföldön töltöm. De volt olyan év is, amikor közel kilenc hónapot voltam távol"mondta a 24.hu-nak.

A szexi modell azt is elárulta, hogy tartós párkapcsolatban az óceánnal él, ezért nem engedheti meg magának, hogy sokáig távol maradjon tőle, kétlaki életet képzel el magának. Sylvi nem akar hátat fordítani teljesen Magyarországnak, de úgy érzi, hogy a gyermeke az óceán partján fog felnőni.

Elmarad Tóth Vera Los Angeles-i koncertjehttp://www.life.hu/lifeutazas/20170327-lefujtak-toth-vera-los-angeles-i-koncertjet.htmlA sztár bejelentette: nem tud koncertet adni Los Angelesben. Váratlan kavarodás okozta a programváltozást. UtazásOrigoPalotás Petra Magyarországra költözikhttp://www.life.hu/lifeutazas/20170327-magyarorszagra-koltozik-palotas-petra.htmlHosszú idő után tér haza Németorszárgból Palotás Petra és a családja. Most azt is megtudtuk, hogy miért változtatnak lakhelyet. UtazásOrigoA Közel-Kelet Las Vegasa: Dubajhttp://www.life.hu/lifeutazas/20170324-dubaiba-utazni-egesz-evben-jo-otlet.htmlDubaj tulajdonképpen nem más, mint a Közel-Kelet Las Vegasa – ezt állapítottuk meg az alatt az öt nap alatt, amelyet volt szerencsénk eltölteni az Egyesült Arab Emírségek egyik legdinamikusabban fejlődő városában. Adunk egy kis ízelítőt a városból, ahol egész évben tombol a nyár, és csak arra vár, hogy felfedezd magadnak, és életre szóló élményekkel gazdagodva térj haza. UtazásThinkstockBikinis képet posztolt Marenec Fruzsihttp://www.life.hu/lifeutazas/20170325-bikinis-kepet-posztolt-marenec-fruzsi-egykori-baratok-kozt-szereplo.htmlDubaji nyaralásáról tett fel képeket az Instagramra Marenec Fruzsi. A legutóbbinál egy kicsit szabadkozott is, pedig nem kellene neki. A rajongói biztosan szívesen nézik bikinis fotóit. Utazás--Lillafüred: Magyarország egy falatnyi csodájahttp://www.life.hu/lifeutazas/20170321-latnivalok-lillafureden.htmlHa szereted a szép tájakat, a történelmet, a kirándulást, és mindezt hazai pályán szeretnéd megtapasztalni, akkor utazz el Lillafüredre. A külföldi turisták körében is népszerű település minden évszakban csodálatra méltó. Utazás--Dukai Regina Dominikán nyaral: bikiniben napozik - Fotók!http://www.life.hu/lifeutazas/20170321-dukai-regina-dominikan-nyaral-bikiniben-napozik.htmlDukai Regina elutazott, hogy kipihenje a fáradalmakat, egészen Dominikáig ment, ahol gyönyörű napsütötte tengerparton lazíthat. Természetesen a fotókról nem feledkezett meg: folyamatosan tájékoztatja rajongóit. UtazásOrigo



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.