EVEREST EXPEDÍCIÓ 2017 Geszti Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Geszti Péter is hírt adott magáról: Száncsiból posztolt a sztár. 

A Magyar Everest Expedíció 2017 csapata szerencsésen megérkezett Katmanduba. 22 órás út után, Katar fővárosában, Dohában szálltak meg. Mivel a gépük csak jó pár órával később indult tovább, a sztároknak volt idejük megörökíteni a csodálatos környéket is. Olvasható a Magyar Everest-expedíció honlapján. Lilu is rögzítette képeit egy sztúpa előtt, de Geszti Péter is büszkén pózolt.

Elindultak a sztárok az Everestre - Videó!

Elindult a Magyar Everest Expedíció Klein Dávid és Suhajda Szilárd vezetésével, hogy a Föld legmagasabb pontját oxigénpalack nélkül hódítsák meg. Az alaptáborig egy sztárcsapat is elkíséri őket. Lilu, Geszti Péter, Badár Sándor és Száraz Dénes elárulták, hogy érzik magukat az indulás előtti pillanatokban.

Elindultak a sztárok az Everestre - Videó!http://www.life.hu/lifeutazas/20170328-sztarok-az-everesten-elindult-a-csapat-video.htmlElindult a Magyar Everest Expedíció Klein Dávid és Suhajda Szilárd vezetésével, hogy a föld legmagasabb pontját oxigénpalack nélkül hódítsák meg. Az alaptáborig egy sztárcsapat is elkíséri őket. Lilu, Geszti Péter, Badár Sándor és Száraz Dénes elárulták, hogy érzik magukat az indulás előtti pillanatokban. Utazás--Bódi Sylvi a burmai népszokásokkal ismerkedikhttp://www.life.hu/lifeutazas/20170221-bodi-sylvi-burmaban-van-es-posztol.htmlBódi Sylvi igazán irigylésre méltó életet él: a világ leggyönyörűbb tájain szörfözik és közben az adott népszokásokkal is ismerkedik. Ezúttal az úgynevezettt "long neck" azaz "hosszúnyakúak" törzsébe látogatott el, Burmában. UtazásOrigoVámos Erikát próbára tette külföldi utazásahttp://www.life.hu/lifeutazas/20170209-vamos-erika-hiszti-utazas.htmlVámos Erika Indiában kalandozott harminc napot, és ez idő alatt – az indiai kultúra mellett – magáról tanult a legtöbbet. A műsorvezető egy friss szerelmet hagyott maga mögött utazása kedvéért, de a kapcsolat sajnos nem bírta ki az idő próbáját. UtazásOrigoBódi Sylvi elárulta, miből él, és miből finanszírozza drága utazásaithttp://www.life.hu/lifeutazas/20170327-bodi-sylvi-elarulta-mibol-el-es-mibol-utazik.htmlBódi Sylvi hosszú idő után először adott interjút, és végre két olyan kérdésre is válaszolt, amire már régen kíváncsi volt mindenki. UtazásOrigoPalotás Petra Magyarországra költözikhttp://www.life.hu/lifeutazas/20170327-magyarorszagra-koltozik-palotas-petra.htmlHosszú idő után tér haza Németorszárgból Palotás Petra és a családja. Most azt is megtudtuk, hogy miért változtatnak lakhelyet. UtazásOrigoHárom tó Európában, amelytől eláll a lélegzetedhttp://www.life.hu/lifeutazas/20170318-europa-harom-gyonyoru-tava-bled-como-es-plitvice.htmlA tavasz beköszöntével egyre inkább vágyunk arra, hogy a szabadidőnket a természetben, leginkább vízparton töltsük el. Ha nincs lehetőséged külföldre utazni, a Balaton, a Velencei-tó vagy a Fertő tó mellett is feltöltődhetsz, de mi most három olyan európai tavat mutatunk meg neked, amelyek partjára biztosan mindig visszavágysz majd. UtazásThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.