Trokán Péter nagyon örült, mikor megtudta, nagypapa lesz

Trokán Anna Trokán Péter nagypapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyszülő lesz Papadimitriu Athina és Trokán Péter, amit mindketten izgatottan várnak. Amikor megtudták a hírt, mindketten sírtak örömükben.

Sokáig titkolta terhességét Trokán Anna, na nem a családja, hanem a nagy nyilvánosság elől. Egész ügyesen rejtegették a nagy hírt, de nemrég minden kiderült. A színésznő kisfiút hord a szíve alatt, a nagyszülők pedig alig várják, hogy végre megpillanthassák unokájukat, de már a híre is akkora örömet okozott a családban, amekkorát már rég' nem tapasztaltak.

Trokán Péter megkönnyezte, hogy nagypapa lesz Forrás: Facebook/Fem3Café

Karácsonykor jelentett be Anna a leendő nagyszülőknek, nem is akárhogy. A fa alatt lapult egy-egy boríték Papadimitriu Athinának és Trokán Péternek, benne pedig az ultrahangfelvételell.

"Visítva bőgtem, annyira örültem, hogy unokát kapok ajándékba"

- mesélte a Best Magazinnak a leendő nagymama, aki azt is elárulta, hogy Trokán Péter hogy fogadta a hírt. A színész csak csendben sírt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.