Gyulai Viki, azaz Fresh Viki elárulta: nem csak anya lesz hanem feleség is.

 

Ahogy azt a Life.hu korábban megírta, Fresh Viki első kisbabáját várja a kedvesével, akit egy évvel ezelőtt ismert meg. A 37 éves sztár néha még maga sem hiszi, el hogy minden vágya teljesül az életben: feleség és édesanya lesz.

Fresh Viki, azaz Gyulai Viki boldogabb mint valahaForrás: TV2

"Augusztusra várjuk a kicsit, túl vagyok már a terhesség felén, de még mindig alig hiszem el, hogy ez a csoda velünk történik" - mondta korábban Viki.

Ráadásul még az esküvőt is megtartják a baba érkezése előtt, áprilisban. Nem akarnak nagy lagzit rendezni, de szeretnének hivatalosan is egy pár lenni.

"Még áprilisban tartunk egy szűk, családi bulit, és igyekszünk "utoljára kettesben" eljutni a nászútra is" - mondta vidáman a kismama.

A szexi menyasszony azt is bevallotta, hogy ugyan már vészesen közeleg az esküvő időpontja, mégsem tudja még pontosan, hogy milyen ruhában fog oltár elé állni - írta meg a hot! magazin.

Ennyit változtak a Fresh lányok 13 év alatt
Emlékszel még a Fresh lányokra? A csapat már 1996 óta működik, igaz, a végleges felállás 2003-ban alakult Villányi Andival és Gyulai Vikivel. A banda azóta keveset hallat magáról, bár 2014-ben egy klip erejéig visszatértek. Mindenesetre kíváncsiak voltunk rá, hogy mi a helyzet velük most. Nézzétek csak!