házasság család gyermekáldás Fresh Viki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyulai Viki, azaz Fresh Viki elárulta: nem csak anya lesz hanem feleség is.  

Ahogy azt a Life.hu korábban megírta, Fresh Viki első kisbabáját várja a kedvesével, akit egy évvel ezelőtt ismert meg. A 37 éves sztár néha még maga sem hiszi, el hogy

minden vágya teljesül az életben: feleség és édesanya lesz.

Fresh Viki, azaz Gyulai Viki boldogabb mint valaha Forrás: TV2

"Augusztusra várjuk a kicsit, túl vagyok már a terhesség felén, de még mindig alig hiszem el, hogy ez a csoda velünk történik" - mondta korábban Viki.

Ráadásul még az esküvőt is megtartják a baba érkezése előtt, áprilisban. Nem akarnak nagy lagzit rendezni, de szeretnének hivatalosan is egy pár lenni.

"Még áprilisban tartunk egy szűk, családi bulit, és igyekszünk "utoljára kettesben" eljutni a nászútra is" - mondta vidáman a kismama.

A szexi menyasszony azt is bevallotta, hogy ugyan már vészesen közeleg az esküvő időpontja, mégsem tudja még pontosan, hogy milyen ruhában fog oltár elé állni - írta meg a hot! magazin.

Ennyit változtak a Fresh lányok 13 év alatt

Emlékszel még a Fresh lányokra? A csapat már 1996 óta működik, igaz, a végleges felállás 2003-ban alakult Villányi Andival és Gyulai Vikivel. A banda azóta keveset hallat magáról, bár 2014-ben egy klip erejéig visszatértek. Mindenesetre kíváncsiak voltunk rá, hogy mi a helyzet velük most. Nézzétek csak!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.