Bódi Sylvi egy majommal próbált üzletet kötni

forgatás Bódi Sylvi Bali Exek az Édenben majom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem semmi, milyen helyzetek elé sodorja az élet Bódi Sylvit. Ezúttal egy majommal kellett üzletelnie a napszemüvegéért cserébe. 

Ahogy azt a Life.hu már megírta, Bódi Sylvi vezeti az Exek az édenben című párkereső realityt, amit hamarosan a nézők is láthatnak majd. A szexi műsorvezető korábban elárulta, hogy milyen meglepetésekre számíthatunk a sorozattal kapcsolatban, illetve arról is beszámolt, hogy milyen nehézségekkel kellett szembenézniük a forgatás során.

Most azonban az is kiderült, hogy a Bali szigetén élő állatok bizony nagyon értelmesek, sőt még üzleti érzékük is van:

Bódi Sylvit majdnem ráncba szedte egy majom Forrás: Bódi Sylvi

"Az egyik forgatási szünetben mit sem sejtve egy kerítésnek támaszkodva skype-oltam a családommal, mikor hirtelen csak annyit láttak a szüleim, hogy egy szőrös kéz benyúl, és lekapja a fejemre feltolt napszemüvegemet. Egy pimasz kis majomnak megtetszett a napfényben csillogó napszemüvegem, és túszul ejtette. Bontottam a vonalat, majd üldözőbe vettem a majmot. Annyi lélekjelenlétem volt, hogy magamhoz kaptam kettőt az asztalon lévő banánból" - mesélte Sylvi.

A fekete szépség bevallotta, hogy nem egészen volt biztos a dolgában. Ám szerencsére végül minden jól alakult, ugyanis a kis maki elfogadta a banánokat, és mivel nem maradt több szabad keze, ezért a napszemüveget stílusosan maga alá dobta. Így került vissza jogos tulajdonosához - írta meg az Origo.

Botrányosak az exek az édenben lányai: Fotók!

A lányok bemutatkoztak a leendő nézőknek, de sokan úgy gondolják, hogy jobb lett volna ha csendben maradnak. Így nyilatkozott Andika, Dia és Franciska.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.