Nem semmi, milyen helyzetek elé sodorja az élet Bódi Sylvit. Ezúttal egy majommal kellett üzletelnie a napszemüvegéért cserébe. 

Ahogy azt a Life.hu már megírta, Bódi Sylvi vezeti az Exek az édenben című párkereső realityt, amit hamarosan a nézők is láthatnak majd. A szexi műsorvezető korábban elárulta, hogy milyen meglepetésekre számíthatunk a sorozattal kapcsolatban, illetve arról is beszámolt, hogy milyen nehézségekkel kellett szembenézniük a forgatás során. 

Most azonban az is kiderült, hogy a Bali szigetén élő állatok bizony nagyon értelmesek, sőt még üzleti érzékük is van: 

Bódi Sylvit majdnem ráncba szedte egy majomForrás: Bódi Sylvi

"Az egyik forgatási szünetben mit sem sejtve egy kerítésnek támaszkodva skype-oltam a családommal, mikor hirtelen csak annyit láttak a szüleim, hogy egy szőrös kéz benyúl, és lekapja a fejemre feltolt napszemüvegemet. Egy pimasz kis majomnak megtetszett a napfényben csillogó napszemüvegem, és túszul ejtette. Bontottam a vonalat, majd üldözőbe vettem a majmot. Annyi lélekjelenlétem volt, hogy magamhoz kaptam kettőt az asztalon lévő banánból" - mesélte Sylvi.

A fekete szépség bevallotta, hogy nem egészen volt biztos a dolgában. Ám szerencsére végül minden jól alakult, ugyanis a kis maki elfogadta a banánokat, és mivel nem maradt több szabad keze, ezért a napszemüveget stílusosan maga alá dobta. Így került vissza jogos tulajdonosához - írta meg az Origo.

Botrányosak az exek az édenben lányai: Fotók!
A lányok bemutatkoztak a leendő nézőknek, de sokan úgy gondolják, hogy jobb lett volna ha csendben maradnak. Így nyilatkozott Andika, Dia és Franciska.