Gianni és Debreczeni Zita egy szupertitkos esküvőn vannak túl, amiről egy fotó sem került ki, de szerencsére a nászútjukat nem rejtegetik ennyire: Velencében romantikáznak.

Debreczeni Zita és Gianni évekig voltak együtt, míg végül eljött a várva várt pillanat, a lánykérés. A modellből lett fotós azonnal meg is osztotta az örömhírt rajongóival, Instagram-oldalára tett fel képet a gyönyörű gyűrűről. Így már mindenki csak azt várta, mikor mondják ki a boldogító igent, és mikor láthatják végre Zitát esküvői ruhában, de sajnos erre nem került sor. A pár ugyanis úgy döntött, titkos esküvőt tart.

Már házaspárként romantikáznakForrás: Instagram/Zitadebreczeni

Persze minden részletet nem tudtak titokban tartani, így például az kiderült, hogy Olaszországban, luxuskörülmények között tartották a lagzit, csak a szűk baráti és családi körnek. Ennél többet azonban nem sikerült kideríteni a sztáresküvőről, hiszen minden vendéggel titoktartási szerződést írattak alá. Fényképet sem tettek közzé a nagy eseményről, de szerencsére nászútjukat nem tartják ennyire titokban. Gianni és Debreczeni Zita már közzé is tettek egy képet, ahogy Velencében romantikáznak immár házaspárként.