Wolf Kati olyan problémával küzd, amit a legtöbb nő elképzelni sem tud: a sztáranyuka túlságosan vékonynak tartja magát. 

Wolf Kati bevallottan imádja a testmozgást: úszni és futni jár, pedig mondhatni pörgősek a mindennapjai, és nem nagyon van ideje elkényelmesedni. A sztáranyuka elárulta, hogy néha már arra kell figyelnie, nehogy túl sok energiát adjon le, mert akkor fékezhetetlen fogyásnak indulna. 

Állítása szerint a gyerekek születése előtt nem volt ilyen vékony, ám őt a várandós állapot nem hízlalta, hanem inkább fogyasztotta.

"A gyerekek előtt nem voltam ennyire vékony. Engem ők egy kicsit "megettek", amire persze utólag is azt szoktam mondani, hogy egészségükre" - mesélte viccesen Kati.

Wolf Katinak vigyáznia kell, nehogy túlságosan lefogyjonForrás: Wolf Kati

A 42 éves énekesnő szerint mindenkinek olyan célokat kell kitűznie maga elé, amit a személyiségéből, testalkatából fakadóan el tud érni. Éppen ezért elhatározta, hogy 5-6 kilót magára szed, mert úgy sokkal jobban érezné magát, és nehéz munkával ez sikerült is. 

"Most nagyon jól érzem magam a bőrömben, jó a közérzetem, de vigyáznom kell, mert amikor beindul a koncertszezon okozta hajtás, és éjjel nappal dolgozunk a zenekarommal, sajnos olvadnak le rólam a kilók" - írta meg a hot! Magazin.

Wolf Kati: "Valaki mindig megjegyzést tesz az alakomra"
A kétgyermekes anya gyakran kap az alakjával kapcsolatos megjegyzéseket, egyesek szerint betegesen sovány. Az énekesnő, akinek gyerekkora óta fiús alkata van, elutasítja a vádakat. Olvass tovább itt...