Wolf Kati hízókúrára fogta magát

Forrás: Wolf Kati -
fogyás hízás Wolf Kati
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Wolf Kati olyan problémával küzd, amit a legtöbb nő elképzelni sem tud: a sztáranyuka túlságosan vékonynak tartja magát. 

Wolf Kati bevallottan imádja a testmozgást: úszni és futni jár, pedig mondhatni pörgősek a mindennapjai, és nem nagyon van ideje elkényelmesedni. A sztáranyuka elárulta, hogy néha már arra kell figyelnie, nehogy túl sok energiát adjon le, mert akkor fékezhetetlen fogyásnak indulna.

Állítása szerint a gyerekek születése előtt nem volt ilyen vékony, ám őt a várandós állapot nem hízlalta,

hanem inkább fogyasztotta.

"A gyerekek előtt nem voltam ennyire vékony. Engem ők egy kicsit "megettek", amire persze utólag is azt szoktam mondani, hogy egészségükre" - mesélte viccesen Kati.

Wolf Katinak vigyáznia kell, nehogy túlságosan lefogyjon Forrás: Wolf Kati

A 42 éves énekesnő szerint mindenkinek olyan célokat kell kitűznie maga elé, amit a személyiségéből, testalkatából fakadóan el tud érni. Éppen ezért elhatározta, hogy 5-6 kilót magára szed, mert úgy sokkal jobban érezné magát, és nehéz munkával ez sikerült is.

"Most nagyon jól érzem magam a bőrömben, jó a közérzetem, de vigyáznom kell, mert amikor beindul a koncertszezon okozta hajtás, és éjjel nappal dolgozunk a zenekarommal, sajnos olvadnak le rólam a kilók" - írta meg a hot! Magazin.

Wolf Kati: "Valaki mindig megjegyzést tesz az alakomra"

A kétgyermekes anya gyakran kap az alakjával kapcsolatos megjegyzéseket, egyesek szerint betegesen sovány. Az énekesnő, akinek gyerekkora óta fiús alkata van, elutasítja a vádakat. Olvass tovább itt...

Erdélyi Mónika lefogyott: nagyon csinos a műsorvezető - Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20170420-erdelyi-monika-nagyon-csinos.htmlErdélyi Mónika sokáig küzdött a súlyával, de úgy tűnik, mára megtalálta az egyensúlyt. Súlyfeleslege lassan már a múlté. Ez Zsír!Fotó: Rostás Bianka/Life.huSikertörténet: 50 kilót adott le életmódváltással Anitahttp://www.life.hu/ez-zsir/20170418-sikertortenet-interju-szivos-anitaval.htmlSzívós Anita nagyon korán, 14 éves korában vágott bele az életmódváltásba. Ekkor ugyanis már 105 kiló volt, és nagyon rosszul érezte magát a bőrében. A komoly elhatározás, az akaraterő és a kitartás viszont meghozta gyümölcsét. Szépen lassan 50 kilót adott le Anita, aki másokat szeretne motiválni a történetével. Ez Zsír!--15 kilót fogyott Gáspár Virághttp://www.life.hu/ez-zsir/20170419-15-kilot-fogyott-gaspar-virag-meg-10et-szeretne.htmlAmíg Evelint folyamatosan dicsérték egyre szebb alakja miatt, addig húgát, Virágot kigúnyolták kerek idomai miatt az iskolában. Úgy döntött, változtat. Ez Zsír!Origo5 sport, amit ki kell próbálnia a gyerekednekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170413-5-sport-amit-ki-kell-probalnia-a-gyerekednek.htmlAz egészséges életmódnak a rendszeres testmozgás is fontos része, ezt pedig a legjobb már gyerekkorban megtanítani. Ha valaki gyerekként megszereti a testmozgást, akkor biztosak lehetünk benne, hogy mindig fontos része lesz az életének, így pedig rengeteget tesz önmagáért. Ez Zsír!Thinkstock195 kilót fogyott egy kétgyermekes anya: Videó!http://www.life.hu/ez-zsir/20170419-majdnem-ketszaz-kilot-fogyott-egy-ketgyermekes-anya.htmlHihetetlen fogyáson van túl egy kétgyermekes anya. Azt hitte, ezzel már túl esett a dolog nehezén, de az igazi küzdelem még csak ezután következett. Ez Zsír!OrigoFotósorozat a Pacific Pole bajnokságrólhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170413-igy-neznek-ki-a-pacific-pole-versenyzoi.htmlElképesztő fotók láttak napvilágot a Pacific Pole Rúdtáncbajnokságról. Így pörögnek a rúdon a versenyzők! Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.