Wolf Kati: "Valaki mindig megjegyzést tesz az alakomra"

Forrás: Istvan Ruff -
vékony testalkat Wolf Kati
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyakran bántják soványsága miatt Wolf Katit, de ő nem hagyja magát: állítja, hogy soha nem sanyargatta magát, mindig is vékony alkat volt.

A kétgyermekes anya gyakran kap az alakjával kapcsolatos megjegyzéseket, egyesek szerint betegesen sovány. Az énekesnő, akinek gyerekkora óta fiús alkata van, elutasítja a vádakat. Korábban sem érdekelte a súlya, számára csak az a fontos, hogy jól érezze magát a bőrében.

Forrás: Istvan Ruff

Nem mondanám ezt folyamatos piszkálásnak, de tény, hogy akárhova megyek, valaki mindig megjegyzést tesz az alakomra. Olyan, mintha mindenki az anyukám lenne, és azon aggódik, hogy nem eszem eleget, pedig erről egyáltalán nincs szó. Alapvetően vékony alkatú vagyok, ráadásul amikor stresszes időszakom van, akkor még a nyúzottság is meglátszik rajtam” – magyarázta az énekesnő a Borsnak.

Az ősz egy nagyon kemény időszak volt számomra, a Sztárban sztár rengeteg munkát és stresszt is hozott az életembe, de minden pillanatát élveztem. Ám alaposan kifáradtam, és most eljött a pihenés ideje. Szeretnék pár hónapig elsősorban családanya lenni, a gyerekeimmel foglalkozni, kicsit félretenni a kar­rieremet. Az elkövetkező hetekben a harmóniára koncentrálok, és remélem, ha látványosan nem is szedek fel plusz kilókat, azért kisimulok majd, és eltűnik a fá­radtság az arcomról” – fogalmazott Kati.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.