Kunovics Katinka figyel arra, hogy lánya ne hízzon el

fogyás Kunovics Katinka hízás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kunovics Katinka mindent megtesz, hogy az ő kislányának ne kelljen majd folyamatosan fogyókúráznia, mint neki. 

A Romantic zenekar egykori énekesnője okult a saját példájából. "A gimnáziumban állapítottam meg, hogy gáz van, mégis 24 éves voltam, amikor elkezdtem fogyókúrázni. Minden nap úgy kelek fel, hogy nem, nem fogok enni. Aztán eljön az este, és észreveszem, hogy megint sokat ettem. Gyötör ilyenkor a bűntudat, mert nagyon rossz az anyagcserém. Ha ránézek valamire, már hízom. Aztán amikor szembesülök azzal mit ettem, jön a jézus mária, és a gondolatok, hogy holnaptól fogyókúrázom. De aztán felkelek reggel és csak azon jár az eszem, hogy mit egyek" - idézi Katinka szavait a Bors.

Kunovics Katinka Forrás: facebook/Kunovics Katinka

"Anyukám úgy etetett, mint a libát. Nem volt megállás. A szülőnek nagy felelőssége van ebben. Az én gyerekem nem lesz kövér, nem fogja átélni, amit én. Szerintem anyukám még most sem tudja, hogy mi az a fehérje és a szénhidrát" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.