Habár az elmúlt években a trend az abszolút szőrtelenség irányába haladt, egy-egy celeb mindig előállt a természetesség vágyával, vagy éppen csak meg akart botránkoztatni az itt-ott megjelenő szőrpamacsával. Ezúttal az elmúlt évek legnagyobb hónaljkutya-villantóit szedtük össze!

Anya-lánya szőrmánia 

Madonnát fiatalabb korában is lehetett szőrös hónaljjal látni, hiszen akkor még senki nem foglalkozott ilyen szinten a szőrtelenítéssel. Manapság viszont botránykeltés céljából növeszti meg néha a szőrzetét, és az alma nem esett messze a fájától: lánya, Lourdes is egyre többször bojkottálja a borotvát. 

Madonna után a lánya, Lourdes is egyre többször bojkottálja a borotvátForrás: Northfoto, Instagram/Madonna

Tesószőrzet 

A színésztesók, Jemima és Lola Kirke is kiálltak amellett, hogy egy nő nem a sima hónaljától lesz igazi nő. Jemima még 2015-ben, Lola pedig az idei Golden Globe-gálán villantott természetes hónaljbájakat. 

Jemima és Lola Kirke is kiálltak amellett, hogy egy nő nem a sima hónaljától lesz igazi nőForrás: AFP, Northfoto

A rózsaszín pamacs 

2015-ben minden Miley Cyrusról szólt. Nem volt nála botrányosabb jelenség: gondoljunk csak az MTV VMA-n bemutatott öltözékeire. Ebben az évben többször is kiakasztotta rajongóit, rózsaszín hónaljszőre különösen sokkolta a nagyérdeműt. 

Miley Cyrus egyebek között a hónaljszőre befestésével került a figyelem középpontjábaForrás: Instagram/Miley Cyrus
Forrás: Northfoto/The Sun/David Cole
Villantások az elmúlt évtizedekből
Julia Roberts 1999-ben, a Sztárom a párom premierjén villantott hónaljszőrt, de Drew Barrymore, Britney Spears, Tyra Banks, sőt még Beyoncé is lépett már nagyközönség elé hónaljkutyával.

 A bundás 

A legdúsabb szőrzetet Michelle Rodriguez villantotta 2016 elején. A Lost és a Halálos iramban bájos színésznője hónapokig növesztette kutyusát a hónaljában, talán ő volt az a sztár, aki a legtovább bírta, és a legnehezebben vált meg aztán tőle. De hiába, a filmvásznon azért mégsem mutatott volna annyira jól a kis bundás. 

Michelle Rodriguez hónapokig növeszthette a hónaljszőrétForrás: Northfoto

A művészi megfogalmazás 

Lady Gaga még 2011-ben mutatta be a női szőrzet egy művészi megfogalmazását. Habár ez nem igazi szőr volt, azért látványos megjelenést adott a színésznőnek, aki imádja a színpadi felhajtást. 

Lady Gaga 2011-ben mutatta be a női szőrzet egy művészi megfogalmazásátForrás: Northfoto
Hónaljszépségversenyt rendeztek szőrös lányoknak
Gondoltad volna? Az ázsiai férfiak kifejezetten szeretik a nemi szőrzetet, persze, csak ha igényesen ápolják. Sőt, még szépségversenyt is rendeznek a szőrös lányoknak. Fotókért kattints!

A lázadó celebgyerek szindróma 

Bruce Willis és Demi Moore lázadó gyereke, Scout minden női testrészért kiáll a nagyközönség előtt. A természetes szőrzet mellett a szabad mellbimbókért is tüntetett korábban.

Scout Willis is a természetes szőrzet híveForrás: Northfoto, Instagram/Scout Willis