A 10 legrondább ruha a Golden Globe-gálák történetéből

ruha ronda vörös szőnyeg Golden Globe-gála
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Helyi idő szerint vasárnap éjjel tartják a Golden Globe-díjátadót, ami - mint a vörös szőnyeges események általában - nagy divatünnepnek számít. Ezúttal az elmúlt évek legrosszabb választásait gyűjtöttük össze, és nincs kétségünk a felől, hogy valaki idén is bővíteni fogja ezt a listát. 

Gwyneth Paltrow - 1999

Éppen ebben az évben nyerte meg a legjobb női főszereplőnek járó díjat a Szerelmes Shakespeare című filmben nyújtott alakításáért. Az aranyglóbuszt ebben a szoknyás pulóveres összeállításban vette át. A szoknya anyaga és színe sem hozta a színvonalat, ráadásul még gyűrött is volt.

Gwyneth Paltrow Forrás: AFP/Vince Bucci

Gwyneth Paltrow - 2000

Nem a díjak számában, csak rosszulöltözöttségben sikerült dupláznia a színésznőnek, aki egy évvel később igencsak alulöltözött az esemény színvonalához képest: nadrágban és topban lépett a vörös szőnyegre.

Gwyneth Paltrow Forrás: Northfoto

Courtney Love - 2000

Courtney Love 17 évvel ezelőtti választása, a melltájékon szétszaggatott ruha egyáltalán nem illett a vörös szőnyeg ünnepélyességéhez. Sokkal inkább közönséges lett az összhatás.

Courtney Love Forrás: AFP/Vince Bucci

Sarah Jessica Parker - 2001

Habár ekkor már rég futott a Szex és New York, nem tűnik nagy divatgurunak Sarah Jessica Parker ezen a képen. A haj, a nadrág és a fűzős felső sem passzol igazán a színésznőhöz.

Sarah Jessica Parker Forrás: Northfoto

Halle Berry - 2002

Elgondolkodtatok már azon, hogy miért nem nagyon látunk barna estélyi ruhákat? Halle Berry megadta a választ: mert nem mutat valami jól! Ez a darab ráadásul a hasicsipkével még szabásban sem mutat nagyot.

Halle Berry Forrás: AFP/Lucy Nicholson

Cate Blanchett - 2002

Egy újabb nadrágos megoldás 2002-ből, ami nem nyűgözött le minket, sőt. Habár a kristálydíszítés csodás, a szabás nem túl megnyerő.

Cate Blanchett Forrás: AFP/Lucy Nicholson

Kim Cattrall - 2004

Ki gondolta volna, hogy a Szex és New York Samanthája ennyire rosszul is fel tud öltözni? A ruha színe talán még nem is lenne ennyire hóka egy dögös rúzs mellett, de a gyűrött anyag és a cipő szörnyen fest.

Kim Cattrall Forrás: Northfoto

Jennifer Lawrence - 2014

Tavaly elképesztően dögös volt a színésznő, tavalyelőtt viszont nagyot hibázott ezzel a ruhával, ami teljesen félbevágta az alakját.

Jennifer Lawrence Forrás: AFP/Robyn Beck

Julia Roberts - 2014

Még most sem igazán értjük, hogyan gondolta ezt az összeállítást Julia Roberts. Mintha azt mondaná, túl hideg van, veszek valamit az estélyi alá. Rossz döntés volt.

Julia Roberts Forrás: AFP/Hubert Boesl

Lara Flynn Boyle - 2015

Lara Flynn Boyle tavaly teljesen érthetetlen okból balett-táncosként vonult fel a vörös szőnyegen, pedig sem a tütü, de a magas sarkú balettcipő sem passzolt az esemény rangjához.

Lara Flynn Boyle Forrás: AFP

Ki hibázott legnagyobbat?

Két sztár, ugyanaz a ruha – De kinek állt jobban? Szavazz!http://www.life.hu/trend/20170103-celebek-ugyanolyan-ruhaban-szavazz-kinek-all-jobban.htmlNincs annál cikibb a vörös szőnyeges eseményeken, mint amikor két sztár ugyanabba a ruhába bújik. Szerencsére ez csak ritkán fordul elő, de azért sokszor látunk egyforma darabot a sztárokon, csak éppen nem ugyanazon eseményen viselik. Így alkalmunk nyílik rá, hogy megnézzük, kinek áll jobban ugyanaz a ruha. Trend--Amikor két művész találkozik - A top 3 kedvenc kollaborációnk a magyar divatbanhttp://www.life.hu/trend/20161208-a-kedvenc-kollaboracioink-a-magyar-divatban-2016bol.htmlA hazai divatvilág is tele volt nyüzsgéssel 2016-ban: új tervezőket, szuper kollekciókat hozott ez az év. A kedvenc pillanatainkat viszont azok a kollaborációk hozták, amelyek hitet adtak abban, hogy a mély gondolatiság és a művészi igényű kivitelezés igenis része a magyar divatnak. TrendOrigoA tökéletlenség vonzásában - Divatikonok, akikre 2016-ban figyeltünk felhttp://www.life.hu/trend/20161213-divatikonok-akikre-2016ban-figyeltunk-fel.htmlA szépség nem mindig a tökéletességről szól. Sőt, gyakran a tökéletlenségben, az asszimetrikusban, a szokatlanságban sokkal nagyobb gyünyörűséget jelenthet esztétikumot keresni. Nem mondhatóak abszolút tökéletes szépségnek azok a lányok sem, akikre idén divatikonként figyeltünk fel, de annál több izgalmat tartogat a külsejük és a szemléletmódjuk is. TrendOrigoÁlomestélyik a vörös szőnyegről! 2016 legmesésebb ruháihttp://www.life.hu/trend/20161219-alomestelyik-a-voros-szonyegrol-2016-legmesesebb-ruhai.html2016-ban sokkal többen hoztak szégyent a stílusra és a divatra, mint ahányan felmagasztalták. De azért voltak nagy divatpillanatok, és láttunk mesés estélyiket is a kifutón. Mutatjuk is a top 5 kedvencünket! TrendOrigoA top 5 legnagyobb divatpillanat 2016-banhttp://www.life.hu/trend/20161213-a-legnagyobb-divatpillanatok-2016ban.htmlA New York-i divathét eseményei, Prince és David Bowie halála és a stílusfricskák hozták a 2016-os év legmeghatározóbb divatpillanatait. Íme, a részletek! TrendAFPA top 5 legsokkolóbb ruha a vörös szőnyegen, avagy 2016 legnagyobb polgárpukkasztásaihttp://www.life.hu/trend/20161213-polgapukkasztas-a-voros-szonyegen-2016ban.htmlAz hagyján, hogy 2016-ban telis-tele volt a vörös szőnyeg rosszul öltözött sztárokkal, de a sokkolás és polgárpukkasztás sem maradt el, amit egyébként még bírunk is, ha mondanivalója van. De sajnos ebből mindig kevesebb van, mint az öncélú magamutogatásból. TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.