Biztos te is őrzöd legalább egy olyan játék emlékét gyerekkorodból, amit jó szándékkal kaptál ugyan, de valamiért mégsem lettetek jóban. Sőt a legszívesebben valamelyik szekrény mélyén láttad volna, de hiába próbáltál megszabadulni tőle, estére mindig visszakerült a szobádba. Nos, az semmi volt ezekhez a játékokhoz képest!

1. Nem csak a hangja zavaró

A horrorfilmek Jolly Jokere. Ki ne szeretné, ha a gyerekszobában egy ilyen édes kis majmocska kezdene rá éjjel a cintányérozásra... magától?

Forrás: Ebay

2. Ropi-Robi

Nehéz eldönteni, hogy mit gondoltak a játéktervezők, mikor megalkottak egy pálcika testű kisfiút, aminek feje egy babáé. (És még a Barbie-ra mondják, hogy testképzavart okozhat a gyerekeknél...) Az egészben a legjobb, hogy lehetett hozzá venni egy hasonló kaliberű lánykát és egy kutyát, ami inkább egy blöki fejét magával cipelő pókra emlékeztetett.

Forrás: Marx

3. Ne higgy az első benyomásnak!

A Furby első ránézésre aranyos kis plüssjószág, de amint elkezd beszélni, mozgatni a szemét és még ki tudja melyik részét, hirtelen olyanná válik, mint egy gonosz kis manó. Lehetséges, hogy ők Yoda unokatestvérei, csak az erő sötét oldalára álltak.

Forrás: Hasbro

4. Vörös, de legalább szőrös

Ezt mégis ki és hogyan gondolta? Vajon borotvát vagy gyantázókészletet is lehetett hozzá kapni?

Hogyan nevelj pszichopatát - A világ legbizarrabb játékai család
A 8 valaha volt legrémisztőbb játék, amit sosem adnál gyerek kezébe
Forrás: Molly

5. A skizofrén-nevelő

Vélhetően ő volt Krumplifej elődje, de lássuk be, a Toy Story figurája jóval kevésbé ijesztő. Hugót, az ezerarcú embert valahol a hálószobánk előtt tudom elképzelni, ahogy altest nélkül, összevissza kavargó arccal próbálja elérni a kilincset az éjszaka közepén.

Forrás: Twitter/TSN1200

6. Vadászat a fürdőkádban

Nagy tapsot az ötletgazdának! Bravó! „Ölj meg pár pingvint és fókát a kis narváloddal, amíg fürdesz, kicsim!" 

Forrás: Archie McFree

7. Rémbabák

Az 1800-as évek Franciaországában az ilyen babákat remek ajándéknak érezték a szülők. Elvileg ezeket a fürdőkádban lehetett úsztatni, hogy a gyakorlatban mit játszhattak velük a gyerekek, belegondolni sem merünk.

Forrás: Ondine

8. Milyen jó is lánynak születni!

Nem, ez nem egy orvostanhallgatóknak szánt bemutatóeszköz, ez, kérem, egy japán terhes-szülő porcelánbaba. A 19. század elején biztos nagyon sok kislány gondolkodott el azon – kezében ezzel a szépséggel -, hogy miért is nem született inkább fiúnak.

Forrás: Morbid Anatomy Museum