Sztárok elképesztően kínos, régi családi fotói

fotó család vicces sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valószínűleg neked is vannak olyan régi családi, iskolás képeid, amik annyira kínosak vagy viccesek, hogy nem gyakran mutogatod őket az ismerőseidnek. Nos, szerencsére a ma sikeres és gyönyörű hírességek is voltak egyszer gyerekek, néhányuk pedig a poén kedvéért hajlandó volt megmutatni a rajongóinak, milyen vállalhatatlanul néztek ki akkoriban.

Gigi Hadid és édesanyja, Yolanda

Az 1997-ben készült képet a modell édesanyja, Yolanda osztotta meg Instagramján, Gigi rajongóinak legnagyobb örömére. Bizony, az a fura fejet vágó, copfos kislány jelenleg a kifutók sztárja.

Forrás: Instagram/Yolanda Foster

Jessica Alba és unokatestvérei egy nyári táborban

Egyszerűen zseniális. A fejek, a ruhák, a kompozíció – ilyen egy igazán kínos gyerekkori kép. A gyönyörű színésznő szerencsére tud nevetni saját magán, hiszen ő mutatta meg ezt a valódi kincset a közösségi oldalán.

Forrás: Instagram/Jessica Alba

Amy Schumer

A híres komika véleményünk szerint nagyon cuki kislány volt. Ez a kép inkább mókás, mint kínos.

Forrás: Instagram/Amy Schumer

Kardashianék

Ezek a cuki gyerekek és tinik a kép készültekor valószínűleg még nem is sejtették, hogy néhány év múlva ők lesznek Amerika legirritálóbb és legsemmirekellőbb celebcsaládja. Plusz mára a tömérdek plasztikai műtét miatt gyakorlatilag rá sem ismerni az itt még természetes külsejű családtagokra.

Forrás: Instagram/Kendall Jenner

Taylor Swift és anyukája

A képet nézve óhatatlanul is átjárja az embert a 90-es évek életérzése. Azok a hajak, azok a ruhák. Ez a kép is egy igazi kincs.

Forrás: Instagram/Taylor Swift

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.