VV Seherezádé bikiniben napozik Thaiföldön - Fotó!

Forrás: VV Seherezádé/Facebook -
VV Seherezádé Thaiföld bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Seherezádét most sokan irigyelhetik, és nemcsak azért, mert elképesztő alakja van, hanem azért is, mert tökéletes testét éppen Thaiföldön sütteti.

VV Seherezádé egyáltalán nem szégyenlős, sőt! A DJ előszeretettel mutatja meg kiváló testét a követőinek, akik persze mind nagyon örülnek a rengeteg lenge öltözékes képnek. A szőkeség most sem tett másként, egy gyönyörű helyszínen szabadult meg a ruháitól, hogy csillogó bikiniben pózoljon.

VV Seherezádé dekoltázsa vonzza a tekintetet Forrás: VV Seherezádé/Facebook

A DJ tökéletes alakja is irigylésre méltó, hát még a tengerpart, ahol épp a hasát sütteti. Sehi ugyanis nem máshol pihen éppen, mint Thaiföldön, azon belül is a csodálatos Freedom Beachet választotta kikapcsolódása helyszínéül.

A dubaji luxusban napoztatja melleit VV Seherezádé

Míg mi itthon 3 réteget veszünk a kabát alá a hólapátoláshoz, addig VV Sehi egy szál bikiniben élvezi a napsütést és a luxust Dubajban. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
Ezek az ülések a legbiztonságosabbak egy repülőnhttp://www.life.hu/lifeutazas/20170502-ezek-az-ulesek-a-legbiztonsagosabbak-egy-repulogepen.htmlA repülő az egyik legbiztonságosabb utazási eszköz, mégis ettől félnek a legtöbben. Azoknak, akik rettegnek, eláruljuk, melyek a gép legbiztonságosabb ülései. Íme! Utazás--Hajdú Péter különleges helyen kényezteti a barátnőjéthttp://www.life.hu/lifeutazas/20170430-hajdu-peter-es-eszter-romaban-vannak.htmlA válófélben lévő sztárpár mindkét tagja bemutatta, hogyan töltik a hosszú hétvégét. Sarka Kata elárulta, hogy hamarosan bővül a család, férje, Hajdú Péter pedig Rómába utazott. Utazás--Elhagyták az országot a TV2 sztárjaihttp://www.life.hu/lifeutazas/20170430-a-tv2-sztarjai-elindultak-azsiaba.htmlA sztárok Instagram-oldalainak tanúsága szerint útra kelt az Ázsia expressz csapata. Utazás--Hollandia, a tulipánok országahttp://www.life.hu/lifeutazas/20170424-hollandia-tulipanviragzas-idejen.htmlKevesen tudják, hogy a tulipánok eredetileg az Oszmán Birodalomból származnak, ugyanis a közvélekedés Hollandiát emlegeti a tavasz egyik legszebb virága hazájának. Ha április közepétől május közepéig odalátogatsz, meg is érted, hogy miért. Utazás--Weisz Fanni csodás nyaralós fotókat posztolhttp://www.life.hu/lifeutazas/20170429-weisz-fanni-torokorszagban-nyaral.htmlWeisz Fanni Törökországban nyaral, és csodálatos képeket tesz közzé az Instagram-oldalán. Utazás--Weisz Fanni bikinis képet posztolt - Fotó!http://www.life.hu/lifeutazas/20170427-weisz-fanni-bikinis-kepet-posztol.htmlWeisz Fannit lehet irigyelni, ugyanis gyönyörű helyen sütteti a hasát. Meg is mutatta a követőinek, hogyan napozik. Bikinis fotót posztolt. Utazás--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.