Sting és Trudie Styler eladják a Manhattan egyik legrangosabb épületében lévő lakásukat, ezen az üzleten pedig rengeteget nyerhetnek, ha lesz, aki megveszi.

A brit zenész és színésznő, producer felesége volt az első vevő, aki a 35 szintes, 168 méter magas Central Park West-i házban vásárolt lakást. 2008-ban vették meg a dupla penthouse-t, amelyért akkor 27 millió dollárt fizettek. Most több mint kétszer annyit kérnek érte, azaz 56 millió dollárt.

Sting és neje, Trudie Styler árulják manhattani lakásukatForrás: Andrew Kiracofe/sothebyshomes.com

Élhető luxus

A 4 hálószobás lakásban helyet kapott többek közt egy dolgozószoba, egy szauna, valamint több fürdőszoba is. Ám számtalan különlegessége van; hatalmas erkélye a Central Parkra néz, a nappaliban egy egyedi nyitott kandalló áll, a tervező, Lee F. Mindel egyedi spirálos lépcsői szinte már műalkotásoknak számítanak, és persze ne feledkezzünk meg a csúcsmodern konyháról sem, ami két hűtőszekrénnyel, egy fagyasztóval, négy sütővel és három mosogatógéppel van felszerelve.

Miután megnéztük az 541 négyzetméteres lakás lenyűgöző fotóit, az ár már nem is tűnik túlzónak. Vajon mikor sikerült eladnia?

/1705/Sting2017510154657