Plus size balerinát imád az internet: Videó!

Forrás: Instagram -
videó plus size balerina túlsúlyos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő videó került napvilágra, melyen egy túlsúlyos tinédzser balettozik. 

A 15 éves Lizzy Howell közzétett az Instagram oldalán egy felvételt, amelyen éppen balett órán gyakorol. A tinédzser testalkatát tekintve meghökkentő, hogy mennyire tűpontosan és ügyesen végezte el a feladatot, valószínűleg ennek köszönhető, hogy az internet pillanatok alatt felkapta a lány videóját.

Lizzyt nagyon boldoggá teszi a táncolás Forrás: Instagram

Eddig közel 400 ezer ember nézte meg, és egyre több oldalon láthatjuk visszaköszönni. Sokan plus size balerinának nevezik de ő nem akarja, hogy külön kategóriába sorolják őt a többiektől.

"Ha mindent ugyanúgy megtudok csinálni mint a többiek, akkor miért kategorizálnak egy másik csoportba?" - írta meg a Cosmopolitan.

turning monday¿ #ballet#turn#balletdancer#dancer#foutte

Lizzy (@lizzy.dances) által megosztott bejegyzés,

Káprázatos balerinák a gyönyörű Budapesten: Fotók!

Tünde Dóra 5 éven át balettozott, de ma már inkább a fotózásban éli ki művészi tehetségét. Neki köszönhetjük a Balerina Project Hungary névre keresztelt kezdeményezést, melynek keretein belül Budapest különböző pontjain készít képeket profi balett táncosokról: Galéria!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.