Nagyon szexi! Bugyi nélkül pancsol Bódi Sylvi - FOTÓ

Bódi Sylvi bugyi nélkül
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Sylvi mostanában elkényezteti a rajongóit: már megint egy olyan fotót posztolt, amitől minden pasinak kicsodul a nyála.

Ha Sylviről van szó, egyértelmű, hogy vízben vagy vízparton készülnek róla a legdögösebb fotók. Most is egy medencében, csurom vizes, testhez tapadó pólóban, bugyi nélkül fotózták.


A képhez annyit fűzött hozzá titokzatosan, hogy bár nem szereti a medencéket, azért van arra mód, hogy valahogy mégis becsábítsák. A szexi műsorvezető követői természetesen elájultak a képtől, egyesek azt írják, nem is tudják szóban kifejezni, mit éreznek.

Jack 10 éves kisfiú, de profi sminkvideókat készíthttp://www.life.hu/trend/20170517-jack-10-eves-kisfiukent-keszit-sminkvideokat.htmlFénysebességgel terjed az interneten egy videó egy 10 éves kisfiúról, aki profin sminkeli magát. Az internetezők nagy része el van ájulva, de többen háborognak is. A szülőket hibáztatják. TrendOrigoEllie-Jean Coffey lassított felvételen fut piros fürdőruhában - Videó!http://www.life.hu/trend/20170517-ellie-jean-coffey-lassitott-felvetelen-fut-piros-furdoruhaban.htmlEllie-Jean Coffey az egész világ fantáziáját felborzolta egyetlen rövidke videóval: a dögös bögyös sztár a tengerparton fut, lassítva, piros fürdőruhában. Pamela Anderson már a múlté! TrendOrigoBikiniben mutogatja tökéletes testét Dundika: Fotó!http://www.life.hu/trend/20170517-dundika-elkepesztoen-szexi.htmlKülönleges fotóval örvendeztette meg a követőit Dundika: egy szál fürdőruhában hódít az Instagramon. Trend--McKayla Maroney a közösségi oldalán riszál: Videó!http://www.life.hu/trend/20170516-mckayla-maroney-tangaban-riszalja-magat.htmlNem mindennapi felvételt tett közzé McKayla Maroney a közösségi oldalán. Természetesen a követői megállás nélkül a tangás popóját nézegetik. TrendCherelle Neille túl szép ahhoz, hogy komoly kapcsolata legyen - Fotó!http://www.life.hu/trend/20170516-cherelle-neille-tul-szep-ahhoz-hogy-komoly-kapcsolata-legyen.htmlRégóta nincsen komoly kapcsolata az álomszép Cherelle Neille-nek, pedig ő próbálkozik. Elárulta, szerinte egyszerűen túl szép ahhoz, hogy megtalálja a szerelmet, ugyanis a férfiak nem veszik komolyan a kinézete miatt. TrendOrigoÍme, a nők, akik már csak ragasztószalagot viselnekhttp://www.life.hu/trend/20170516-nok-akik-mar-csak-ragasztoszalagot-viselnek.htmlEgyre kevesebb ruhát hordanak az emberek, sőt vannak olyanok, akik már igazából semmit sem vesznek fel. Ezek a lányok például csupán ragasztószalagot viselnek... Lehet, hogy lassan a sztárok is így jelennek majd meg a vörös szőnyegen?! TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.