Tegnap este kezdetét vette a 70. cannes-i filmfesztivál. A május 28-ig tartó seregszemlét az Arany Pálma díj átadása zárja majd, de ne szaladjuk ennyire előre, hiszen addig még sok premier, és annál is több hollywoodi sztár vár ránk. Nézzük, milyen volt a fesztivált megnyitó vörös szőnyeges bevonulás!

Susan Sarandon szokásához híven idén is napszemüvegben érkezett. A színésznő vörös szőnyeges megjelenése általában a 30 évesekével vetekszik, és ez most sem volt másként.. 

Susan SarandonForrás: AFP/Alberto Pizzoli

A tavalyi kobrás Gucci ruha után Julianne Moore idén egy extrém, csupa toll ruhakölteményben jelent meg, ami vegyes megítélést kapott. A szín mindenesetre telitalálat volt. 

Julianne MooreForrás: AFP

Emily Ratajkowski a vörös szőnyeg előtt egy órával még pucéran szelfizgetett, aztán egy könnyű, Twinset selyemruhába bújt. Természetesen lábvillantósba. 

Emily RatajkowskiForrás: AFP/Alberto Pizzoli

Elle Fanning elsőre a királylányos stílust hozta, ami jól is állt neki. A ruhát az uszályon megjelenő festések viszont nagyon is modernné tették, és szuper volt benne ez a kettősség. A ruhát Vivienne Westwood tervezte. 

Elle FanningForrás: AFP/Loic Venance

A seregszemlét a manapság színészkedéssel is foglalkozó Lily-Rose Depp nyitotta meg, ami hatalmas megtiszteltetés. Kétségtelen, hogy a következő években rengeteget fogunk hallani Johnny Depp és Vanessa Paradis lányáról, aki természetesen Chanelben vonult a vörös szőnyegen.

Lily-Rose DeppForrás: AFP

Naomie Harris egy igazi szivárványos ruhában jelent meg, ami kicsit szokatlanul festett a vörös szőnyegen. Úgy látszik, az unikornismánia a Gucci divatházba is begyűrűzött. 

Naomie HarrisForrás: AFP/Loic Venance

Bella Hadid szintén a combvillantásra ment rá. A lépcsőzésnél akadtak is problémák a hosszú felsliccelés miatt, de jól tudjuk, hogy a modell egyáltalán nem szégyenlős, ugyanis tavalyi ruhájában is nagyot villantott.  

Bella HadidForrás: AFP

Jessica Chastain Alexander McQueen ruháján imádjuk a hímzést: tökéletesen kidolgozott és csodálatosan fest. A ruha aljáért viszont már nem vagyunk oda.

Jessica ChastainForrás: AFP

Eva Herzigova egy arany Roberto Cavalliban mutatta meg tökéletes alakját, és persze hosszú modellcombjait.

Eva HerzigovaForrás: AFP/Anne-Christine Poujoulat

Ez a púderszínű Atelier Versace ruha nagyon összhangban volt Uma Thurmannel, és mozgás közben még jobban mutatott rajta.

Uma ThurmanForrás: AFP/Loic Venance

Tavaly csodásan festett Frederique Bel, idén viszont nem választott jól. Ez a tollas megoldás az átlátszó anyaggal egyáltalán nem mutatott ízlésesen. 

Frederique BelForrás: AFP/Valery Hache

Adrien Brody barátnője, Lara Lieto egy nagyon könnyű, világoskék ruhában érkezett, amiben voltak izgalmas részletek, például a néha-néha megvillanó csipke, amit a felső réteg alá rejtettek. 

Lara LietoForrás: AFP/Alberto Pizzoli

Az izraeli celebnő, Hofit Golan sem a legízlésesebb formáját hozta. A ruha a melleit sem takarta, és a fenékig vágott hátdekoltázs is túl mély volt. 

Hofit GolanForrás: AFP