Csillogás, elegancia és francia sikk – Ruhamustra Cannes vörös szőnyegéről

Forrás: Anadolu Agency/2016 Anadolu Agency/Mustafa Yalcin -
Kristen Stewart Cannes Julianne Moore Cannes-i filmfesztivál Bella Hadid Susan Sarandon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén 69. alkalommal gyűlnek össze művészek és filmrajongók Cannes-ban. Az ünnepi filmszemle Woody Allen legújabb alkotásának vetítésével kezdődik, de csak miután bevonultak a sztárok a vörös szőnyegen. Lássuk, ezúttal milyen ruhakölteményeket választottak kedvenceink!

Bella Hadid

Gigi Hadid húga az ékszermágnás Fawas Gruosi oldalán pózolt a vörös szőnyegen. A kövekkel kirakott nude Cavalli jó választás volt. Szolíd, mégis csillogó.

Forrás: AFP/Alberto Pizzoli

Frederique Bel

A francia színésznő ruhája sikkes és drámai: olyan franciás.

Forrás: AFP/Alberto Pizzoli

Julianne Moore

Eléggé meglepett minket ezzel a duplakobrás Gucci ruhával, ami szerintünk nem igazán passzol a bájos színésznőhöz.

Forrás: Anadolu Agency/2016 Anadolu Agency/Mustafa Yalcin

Susan Sarandon

Meglehetősen lazára vette a figurát Susan Sarandon, aki egy egyszerű nadrágkosztümben jelent meg, napszemüvegét pedig végig le sem vette.

Forrás: NurPhoto/Elyxandro Cegarra/NurPhoto/Elyxandro Cegarra

Eva Longoria

Eva Longoria a klasszikus és elegáns stílust képviselte. Egyszerű ruhájával mindenkit elkápráztatott.

Forrás: Anadolu Agency/2016 Anadolu Agency/Mustafa Yalcin

Jessica Chastain

A színésznő ezúttal pasztellsárga ruhában tündökölt.

Forrás: Anadolu Agency/2016 Anadolu Agency/Mustafa Yalcin

Victoria Beckham

Saját tervezésű ruhájában a tőle megszokott letisztult eleganciát hozta Victoria Beckham. Attól viszont nem tudunk eltekinteni, hogy a nadrág alja mennyire rendetlenül áll.

Forrás: Anadolu Agency/2016 Anadolu Agency/Mustafa Yalcin

Naomi Watts

A színésznő is a pasztellre szavazott. Az Armani Privé ruha rengeteg kristálytól csillogott, talán már egy kicsit túlságosan is.

Forrás: NurPhoto/Elyxandro Cegarra/NurPhoto/Elyxandro Cegarra

Kirsten Dunst

Kirsten Dunst hatalmas virágokkal díszített Gucci ruhája is igencsak megosztotta a divatrajongó közönséget.

Forrás: AFP/Alberto Pizzoli

Kristen Stewart

Az este egyik sztárja, Woody Allen legújabb múzsája dögös, mintás szoknyájához zsebes inget választott, a melltartót viszont otthon hagyta.

Forrás: AFP/Anne-Christine Poujoulat

Vanessa Paradis

A francia modell Chanel kreációja nekünk nagyon nem jött be.

Forrás: AFP/Anne-Christine Poujoulat

Anna Kendrick

A mustársárga ruha sem színben, sem túlságosan egyszerű szabásában nem illett a Cannes-i vörös szőnyegre.

Forrás: Anadolu Agency/2016 Anadolu Agency/Mustafa Yalcin

Blake Lively

Bella Hadidhoz hasonlóan Blake Lively is a csillogásra szavazott, és elbűvölően festett.

Forrás: AFP/Anne-Christine Poujoulat

Kinek a stílusa jön be legjobban?

Te mennyire mennél messze a szépségért? A mindennapos borotválkozás még belefér?http://www.life.hu/trend/20160510-az-apolt-no-az-arcat-is-naponta-borotvalja.htmlMeglepő szépségápolási trend van elterjedőben, melynek egyre több a híve. A sima, szőrtelen bőr a nőknél már hosszú ideje kötelező elvárás, ám a legújabb divathóbort szerint az ápolt nő minden napot azzal kezd, hogy az arcát is alaposan leborotválja. Trend--Angelina-arcot szeretnék... – Sztárok, akiknek vonásaira vágynak a plasztikáztatókhttp://www.life.hu/trend/20160510-sztarok-akiknek-vonasaira-vagynak-a-plasztikaztatok.htmlMíg régen a plasztikai sebészek megúszták egy egyszerű "teltebb ajkakat kérek" vagy "egy mérettel nagyobb melleket szeretnék" kérésekkel, manapság már más trend hódít: hírességek jellemzőit akarják a páciensek. Trend--Tündéri a köbön! Ezek a legédesebb nyári gyerekruhákhttp://www.life.hu/trend/20160510-ezek-a-legedesebb-nyari-gyerekruhak.htmlKedvenc üzleteink ma már arra is odafigyelnek, hogy ne csak a felnőttek, hanem a gyerekek is a legtrendibb darabokban járhassanak. A tündéri daraboktól mi csak olvadozunk! Trend--Pasztell álmok – Öltözz fagyiszínekbe!http://www.life.hu/trend/20160505-pasztell-almok-oltozz-fagyi-szinekbe.htmlEgy forró nyári napon nincs is jobb választás a fagyiszíneknél. A pasztellsárga, a derűs kék, a rózsakvarc, a barackos árnyalatok, a mentazöld mind a nyár szívmelengető színei, üdeséget, könnyedséget kölcsönöznek viselőinek. TrendOrigoEmeld ki, vagy rejtsd el, amit kell! Válassz fürdőruhát az alakodhoz!http://www.life.hu/trend/20160509-valassz-furdoruhat-az-alakodhoz.htmlTúl széles a csípőd? Vagy éppen a kebleidet szeretnéd egy kicsit elrejteni? Most megmutatjuk, hogyan emelheted ki fürdőruhában is a legelőnyösebb testrészeidet! Trend--Te mennyire mennél messze a szépségért? A mindennapos borotválkozás még belefér?http://www.life.hu/trend/20160510-az-apolt-no-az-arcat-is-naponta-borotvalja.htmlMeglepő szépségápolási trend van elterjedőben, melynek egyre több a híve. A sima, szőrtelen bőr a nőknél már hosszú ideje kötelező elvárás, ám a legújabb divathóbort szerint az ápolt nő minden napot azzal kezd, hogy az arcát is alaposan leborotválja. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.