Madeleine McCannt egy halászfalu barlangjaiban rejthették el

Forrás: Getty Images -
Portugália barlang Madeleine McCann
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
10 éve keresik a Portugáliában eltűnt kislányt, újabb és újabb elméletek születnek arról, vajon kik és hogyan rabolhatták el, és arról is, hogy most éppen hol lehet. A legújabb feltételezés szerint a nyaraló közelében lévő, tenger alatti barlangokban rejthették el a gyermeket.

Madeleine McCann 2007-ben tűnt el Portugáliában: míg a szülei a barátaikkal vacsoráztak, a gyermeknek nyoma veszett. Azóta keresik, de egyelőre nem találtak olyan bizonyítékot, ami nyomra vezette volna őket. Szemtanúk sincsenek, vagy nem tudtak használható információkkal szolgálni, és eddig a különböző elméletek sem vezettek eredményre, pedig volt belőlük bőven. Egy nyomozó szerint a kislány biztosan életben van, és valakinek tudnia kell arról, kik és miért rabolták el. Az a valaki pedig szerinte hamarosan beszélni fog, vagy legalábbis nem tudja már sokáig magában tartani az információt.

Madeleine McCannt egy barlangban rejthették el? Forrás: Getty Images

Egy újabb elmélet szerint a kislányt eddig rossz irányban keresték.

Egy nyomozó szerint az apartmanhoz közel eső kis halászfaluban rejtették el, pontosabban az ott található barlangok egyikében. A feltételezések szerint ugyanis ott több víz alatti vájat is van, ahol meghúzódhattak Madeleine-nal. A Daily Star el is látogatott Burgauba, hogy megkérdezzék a helyieket az elméletről. Az ott lakók azonban más véleményen vannak, mint a nyomozó. Szerintük képtelenség, hogy a barlangokban rejtették el a gyermeket. Ők ugyanis csak egyetlenegyet ismernek, amit viszont borzalmasan nehéz megközelíteni.

Sziklás, kiépítetlen terepen át lehet odajutni, amit este szinte lehetetlen megtalálni,

még a helyieknek is. Úgy pedig végképp, hogy közben valaki még egy testet is cipel. Mr. Cristovao, a nyomozó azonban kitart álláspontja mellett. Azt mondta, ő bemászott egy ilyen barlangba, és talált is ott egy cipőt, ami feltehetően egy gyermeké.

Nagyon cuki Völgyi Zsuzsi kisbabája: Fotók!http://www.life.hu/csalad/20170521-cuki-kepeket-mutatott-babajarol-volgyi-zsuzsi.htmlTündéri fotókkal kápráztatta el a rajongóit Völgyi Zsuzsi: így néz ki most a kislánya.Család--Nádai Anikó édes babafotót posztolthttp://www.life.hu/csalad/20170521-nadai-aniko-babafotot-posztolt.htmlRégóta nem láttunk már fényképet Nádai Anikó kisfiáról, a műsorvezető viszont most megörvendeztetett minket eggyel. Család--Gáspár Evelin rémesen főz az anyja szerint http://www.life.hu/csalad/20170521-gaspar-evelin-egyaltalan-nem-tud-fozni.htmlGáspár Bea köztudottan egy igazi ételzsonglór. Bármiből képes finom fogásokat rittyenteni, és ezt már többször is bebizonyította. De mi újság Evelinnel? CsaládOrigoArcfiatalító eljáráson esett át Horváth Éva: Fotó! http://www.life.hu/csalad/20170521-igy-fiatalodik-horvath-eva.htmlA sztáranyuka egy speciális arckezelésen esett át, amiről fotót is posztolt a rajongóinak. CsaládOrigoÍgy fest Szulák Andrea és a kislánya: Fotó!http://www.life.hu/csalad/20170521-kozos-foton-szulak-andrea-es-a-kislanya.htmlKülönleges fotót tett közzé az Instagram oldalán Szulák Andrea: így pózolnak a kislányával a szegedi fesztiválon. Család--Íme, Katalin hercegné és Pippa eltitkolt testvére, James Middleton!http://www.life.hu/csalad/20170520-vilmos-es-harry-herceg-pippa-eskuvojen.htmlKorábban arról szóltak a hírek, hogy Harry herceg a barátnőjével, Meghan Markle-lel teszi majd tiszteletét Pippa esküvőjén, ennek ellenére egyedül ment el a ceremóniára. Ott volt viszont James Middleton, aki örökké testvérei árnyékában él. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.