Így néz ki Ryan Gosling és Eva Mendes kislánya, Esmeralda - Fotó!

Ryan Gosling Esmeralda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kevésszer mutatkozik nyilvánosság előtt családjával Ryan Gosling, de a szemfüles paparazziknak köszönhetően most láthatunk néhány képet róla és elképesztően cuki kislányáról, Esmeraldáról.

Ryan Gosling nem teszi kirakatba a családját, rendkívül ritka az olyan alkalom, amikor a nyilvánosság előtt mutatkozik velük. Hivatalos rendezvényeken eddig talán még soha nem is láthattuk együtt a családot, a róluk készült képeket csak a lesifotósoknak köszönhetjük, akik nemrég ismét készítettek róluk egy sorozatot.

Ryan Sosling és Esmeralda Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Enigmaphotoinc / Mega

Ugyan nem a teljes famíliáról, csupán Ryan Goslingról és az ő elképesztően cuki kislányáról, Esmeraldáról. Apa-lánya vásárlás után kapták lencsevégre az édes párost, Esmeraldától és Ryan Goslingtól is olvadozhatunk! Eva Mendes ezúttal is távol maradt, őt talán a gyerekeinél is ritkábban láthatjuk, egyetlen eseményre sem kíséri el férjét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.