Ahogy minden évben, idén is a cannes-i filmfesztivál utolsó napjain rendezték meg az amfAR-gálát. A HIV-betegekért alapítvány támogatásával szervezett esten hemzsegtek a hírességek és a modellek, de közülük is kiemelkedtek a magyar szépségek.  

Míg Nicole Kidman, Diane Kruger, Karolina Kurkova és Lara Stone tollakkal, a villantásmániás Lady Victoria Hervey színes kövekkel, Uma Thurman nyakkendővel, Winnie Harlow és Bella Hadid áttetsző ruhával hívták fel magukra a figyelmet, addig a magyar modellek szépségükkel tündököltek a tegnap esti amfAR-gálán. Persze a minikből, és a már jól megszokott combvillantásokból sem volt hiány. A férfiak közül Jeremy Scott tervezőt kell mindenképpen megemlíteni, ő ugyanis egy fekete csipkeöltönyben jelent meg. Végül is ki mondta, hogy csipkét csak nők viselhetnek? 

/1705/Bella20175269419
Forrás: AFP/Alberto Pizzoli
Hemzsegtek a kivillanó combok Cannes vörös szőnyegén
Tegnap este kezdetét vette a 70. cannes-i filmfesztivál. A május 28-ig tartó seregszemlét az Arany Pálma díj átadása zárja majd, de ne szaladjuk ennyire előre, hiszen addig még több vörös szőnyeges esemény is lesz, ahol több hollywoodi sztár is tiszteletét teszi. Nézzük, milyen volt a fesztivált megnyitó vörös szőnyeges bevonulás!