Pippa Middleton nászútján férje, James Matthews családjának skót kastélyába is ellátogathat!

Pippa Middleton luxus James Matthews Skócia kastély nászút
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az első lesifotók már el is készültek Pippa és James nászútrjáról, ám nagyon valószínű, hogy a friss házasok a magánsziget után, a Matthews család kastélyában is romantikáznak majd. Hisz azzal, hogy Pippa Middleton feleségül ment James Matthewshoz, nem csak az év esküvőjét, hanem egy jövőbeli címet is a magáénak tudhat.

Mint azt a The Duchess Diary megírta, Matthews apja skót földesúri leszármazott, így szülei ugyan nem számítanak nemesnek, de abszolút a társadalmi elitbe tartoznak.

Pippa Middleton és James Matthews május 20-án kötötték össze az életüket egy csodaszép esküvő keretein belül Forrás: AFP/Justin Tallis

Egy napon pedig a Laird és Lady of Glen Affric hangzatos címet James és Pippa viselheti majd.

Glen Affric Skócia egyik legszebb völgye, és itt található a Matthews család lélegzetelállító, viktoriánus kastélya, az Affric Lodge, melyhez egy 10 000 hektáros birtok tartozik. Az elmúlt öt év során felújították a 8 szobás épületet, amely észrevétlenül olvasztja magába a modern lakberendezés vívmányait, megőrizve a történelmi külcsínt és luxust. A belső terek gazdag faburkolata, a manapság nem használatos díszítések egyszerre teszik barátságossá és úrivá ezt a hagyományokkal átszőtt kastélyt.

Glen Affric Skócia egyik legszebb völgye, és itt található a Matthews család lélegzetelállító, viktoriánus kastélya, az Affric Lodge Forrás: glenaffricestate.com

Ismerd meg Pippa Middletont

A világ Katalin hercegnő húgaként – és esküvői tanújaként, koszorúslányaként – ismerte meg, de az élete igazán akkor változott meg, amikor megismerte vőlegényét, James Matthewst. Galériánkban néhány fontos momentumot láthatsz Pippa életéből, azt is megtudod, mivel tölti a legszívesebben a szabadidejét, és az is kiderül, miért nem Katalin lett Pippa koszorúslánya.

Kiadó skót kastély

Amikor a Matthews család épp nem a nyüzsgő Londontól távoli privát szférát élvezi, kiadja az ingatlant. Természetesen az ár, önmagában meghatározza az idelátogatók körét; három éjszaka, mintegy 13.300 dollárba kerül. Azonban a vendégeknek ezért az összegért – a személyzetnek köszönhetően - pazar ellátásban és „királyi" szórakozásban lehet részük; vadászat, vitorlázás, kenuzás, no meg persze a Loch Ness-i szörny is igen turistacsalogató, hiszen a tó csupán 24 kilométerre fekszik a birtoktól. A fentiek fényében nem is lepődhünk meg, hogy az Affric Lodge, olyan hírességek kedvencévé vált, mint például David Beckham.

/1705/Glen_201752911914

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.