Ismerd meg Pippa Middletont, Katalin hercegnő húgát! - Fotógaléria

Pippa Middleton Kate Middleton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pippa Middletont már egy ideje nem csupán Katalin hercegnő húgaként emlegetik. A legtöbben talán akkor ismerték meg, amikor a nővére esküvői tanúja volt, de sokat beszéltek arról is, amikor Kim Kardashiannel popsiháborúban álltak egymással, így ő is igazi celeb lett. 

A világ Katalin hercegnő húgaként – és esküvői tanújaként, koszorúslányaként – ismerte meg Pippát, de az élete igazán akkor változott meg, amikor megismerte vőlegényét, a dúsgazdag James Matthewst, aki a londoni City pénzügyi központjában dolgozik az Eden Rock Capital Management Group fedezetialap-társaság igazgatójaként

A brit sajtó 2012-ben számolt be először a pár romantikus kapcsolatáról, amely azonban viszonylag rövid ideig tartott, és utána Pippa Middleton három évig egy másik tőzsdei kereskedővel, Nico Jacksonnal élt együtt. A Jacksonnal való szakítás után a régi szerelem újra fellángolt, és tavaly nyáron hivatalosan bejelentették, hogy összeházasodnak.

Galériánkban néhány fontos momentumot láthatsz Pippa életéből, azt is megtudod, mivel tölti a legszívesebben a szabadidejét, és az is kiderül, miért nem Katalin lett Pippa koszorúslánya.

/1705/Pippa2017520101310

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.