A híres műsorvezető betekintést engedett az otthonába, így most mi is bekukkanthattunk a csodás családi ház szépségeibe. 

A 47 éves sztár végre megmutatta az otthonát, így mostmár mindannyian szemügyre vehetjük a pompás házát. Az érdi ingatlant abszolút az ízlésének megfelelően rendezte be, még Párizsból áthozott bútorok is helyet kaptak benne. 

Ebben a konyhában egy élmény lehet főzniForrás: TV2/ Otthontérkép

A családi ház stílusát leginkább a meleg színek, a terméskő és a fa bútorok jellemzik. Láthatóan nem sajnálta a pénzt a berendezésre, ugyanis minden létező kiegészítő összhangban van egymással. Mindenképpen meg kell említeni a házhoz tartozó kertet, ami leginkább egy mesebeli tündérkerthez hasonlít.

Mindenhol a meleg színek, a fa és a terméskő uralkodikForrás: TV2/ Otthontérkép

Gyönyörű zöld pázsit, méretre szabott gömbölyű bokrok és egy csinos kis medence is helyet kapott a telken. Ilyen körülmények között bizonyára kellemesen telnek a nyári napok még akkor is, ha az ember nem megy sehová. 

Ez a mesebeli kert tartozik a sztár házáhozForrás: TV2/ Otthontérkép

 

Hajdú Péter megmutatta luxusotthonát: Itt él!
2017.05.21. 18:48
Hajdú Péter és Sarka Kata korábban csak ritkán engedtek betekintést az otthonukba. Amióta azonban Kata elköltözött a gyerekekkel, több olyan fotó kerül fel Péter közösségi oldalaira, amelyeken látszik, hol és hogyan él. Ezekből szemezgettünk.