Gesztesi Károly nem csak szavakkal, tettekkel, hanem anyagilag is támogatja a szárnyait próbálgató fiát: megszerezte Máté első saját filmjéhez a szükséges összeget.

Gesztesi nagyon büszke Mátéra, aki a Színművészeti Egyetemen rendező és dramaturg szakán végzett. A fiatal férfi már az első önálló nagyjátékfilmjére készül, amiben természetesen a sztárapuka is szerepet kap. 

Gesztesi Károly teljes mellszélességgel támogatja a fiátFotó: Zsigmond László/Life.hu

Az 54 éves Gesztesi azonban nem csak az arcával támogatja a produkciót, hanem anyagilag is, ugyanis ő szerezte meg a szükséges összeget, ami a forgatáshoz kell. 

"A pénzt már megszereztem Máté filmjéhez, ám egyelőre az egyéb munkáink miatt nem tudom, mikor tudunk nekiállni a forgatásoknak" - mondta kissé elkeseredve Károly.

De az is kiderült, hogy nem csak az idősebb Gesztesi érzi magát így: Mátét is teljesen ellepte a munka és a sok tennivaló: 

"Jelenleg forgatókönyveket írok, és szerencsére nincs okom panaszra, mert tele vagyok munkával. Ám egyszer ennek a filmnek is eljön az ideje!" - mondta Máté a Blikknek

Gesztesi Károly sírva beszélt az életéről és a lányáról, Pankáról
Gesztesi Károly nagyon nehéz időszakot él, amiről sírva nyilatkozott. Az egyetlen ember, aki tudja benne tartani a lelket, az Panka lánya. Olvass tovább itt...