Fia filmjében szerepel majd Gesztesi Károly

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
Gesztesi Máté Gesztesi Károly filmforgalmazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gesztesi Károly nem csak szavakkal, tettekkel, hanem anyagilag is támogatja a szárnyait próbálgató fiát: megszerezte Máté első saját filmjéhez a szükséges összeget.

Gesztesi nagyon büszke Mátéra, aki a Színművészeti Egyetemen rendező és dramaturg szakán végzett. A fiatal férfi már az első önálló nagyjátékfilmjére készül, amiben természetesen a sztárapuka is szerepet kap.

Gesztesi Károly teljes mellszélességgel támogatja a fiát Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Az 54 éves Gesztesi azonban nem csak az arcával támogatja a produkciót, hanem anyagilag is, ugyanis ő szerezte meg a szükséges összeget, ami a forgatáshoz kell.

"A pénzt már megszereztem Máté filmjéhez, ám egyelőre az egyéb munkáink miatt nem tudom, mikor tudunk nekiállni a forgatásoknak" - mondta kissé elkeseredve Károly.

De az is kiderült, hogy nem csak az idősebb Gesztesi érzi magát így: Mátét is teljesen ellepte a munka és a sok tennivaló:

"Jelenleg forgatókönyveket írok, és szerencsére nincs okom panaszra, mert tele vagyok munkával. Ám egyszer ennek a filmnek is eljön az ideje!" - mondta Máté a Blikknek.

Gesztesi Károly sírva beszélt az életéről és a lányáról, Pankáról

Gesztesi Károly nagyon nehéz időszakot él, amiről sírva nyilatkozott. Az egyetlen ember, aki tudja benne tartani a lelket, az Panka lánya. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.