Kate Hudsonra rá sem lehet ismerni - Fotó!

Forrás: Robin Marchant / Getty Images North America / AFP -
fotó Kate Hudson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kate Hudsont színésznőként ismertük meg, de mostanában egyetlen filmben sem szerepel. Az Instagram-oldalán viszont meglehetősen aktív, bár a legutóbb feltöltött fotóján nem egészen hasonlít önmagára.

Kate Hudson két gyermek boldog édesanyjaként szinte teljesen kivonult a filmezésből. A színésznő több mint 4 éve egyetlen filmben sem szerepelt, de szerencsére a rajongóit nem hagyta teljesen magára. Instagram-oldalán aktívan tájékoztatja követőit mindennapi életéről, rendszerint dögösebbnél dögösebb szelfikkel.

Kate Hudson kicsit másként néz ki, a nemrég feltöltött fotóján Forrás: Robin Marchant / Getty Images North America / AFP

A legutóbb feltöltött képe azonban zavarba ejtő, ugyanis első ránézésre a színésznő nem is hasonlít önmagára a fotón! Bár így is gyönyörű, de sejtünk némi plasztikai műtétet a furcsa ábrázat mögött, amit ha jobban megfigyelünk, még nyomokban fel lehet fedezni rajta Kate Hudson mindenki által ismert arcvonásait.

Ő Kate Hudson új pasija: Fotó!

A szexi színésznő megmutatta az új pasiját. Nem meglepő, hogy ismét egy zenészt választott maga mellé. Nézd meg, ki Kate új választottja!
A hónap színe: a pipacspiroshttp://www.life.hu/trend/20170518-a-honap-szine-a-pipacspiros.htmlItt a június, ideje feldobni a ruhatárunkat egy igazán élénk színnel. Ebben a hónapban a pipacs inspirálta a választásunkat, ami kifejezetten érdekes árnyalat, hiszen egy mélyebb pirosról van szó, amiben mégis van némi narancsos hatás. Trend--Kiszel Tünde rózsaszín hajat villantott: Fotó!http://www.life.hu/trend/20170601-kiszel-tunde-rozsaszin-hajkoronaval-tundokol.htmlNem mindennapi frizurát villantott Kiszel Tünde. A sztáranyuka elárulta, hogy minek köszönhető a különleges színválasztás. Trend--Marilyn Monroe 7 gondolata a szépségrőlhttp://www.life.hu/trend/20170516-marilyn-monroe-het-gondolata-a-szepsegrol.htmlMa ünnepelné 91. születésnapját az 50-es évek szexszimbóluma és szépségideálja, Marilyn Monroe. A bájos színésznő mindenkit elkápráztatott, pedig a vidám felszín felett szomorú tragédiák árnyékolták be az életét. Születésnapja alkalmából most a női szépségről alkotott gondolatait szedtük össze. Trend--Hosszú Katinka észbontóan fest bikiniben- Fotó!http://www.life.hu/trend/20170601-hosszu-katinka-bikiniben-napozik-foto.htmlHosszú Katinka izmait nem a szél hordta össze, keményen megdolgozott azért, hogy izmos teste lehessen. A kemény edzések és a sorozatos versenyeknek köszönhetően neki bizony semmi oka szégyenkezni bikiniben. Meg is mutatta észvesztően szexi testét... Trend--Trokán Nóra csodás estélyiben tündökölt Cannes-banhttp://www.life.hu/trend/20170531-trokan-nora-csodas-estelyiben-tundokolt-cannes-ban.htmlTrokán Nóra ámulatba ejtette Cannes-t... TrendFotó: Polyák Attila - OrigoA 10 éves Tóth Diána nemzetközi szépségversenyt nyerthttp://www.life.hu/trend/20170531-10-eves-toth-diana-nemzetkozi-szepsegversenyt-nyert.htmlA 10 éves Tóth Diána Grúziában versenyzett több ország apró szépségével, és nagy elismerésben részesült: elnyerte a Best Princess of the Europe Winner címet! A zsűriben ráadásul két magyar kisfiú is helyet foglalt: Kovács Tamás Péter és Kovács Benjámin Dávid is pontozta a versenyzőket. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.