Kate Hudson párkapcsolat szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szexi színésznő megmutatta az új pasiját. Nem meglepő, hogy ismét egy zenészt választott maga mellé. 

A híres színésznőt már szinte mindenkivel összehozták, hiszen köztudottan imádja a férfiakat. Ám ettől függetlenül nem áll szóba akárkivel, és azt is kijelentette: kiválóan el van egyedül is, ha éppen úgy adja az élet.

A 37 éves sztár a vagány és játékos pasikat szereti, nem csoda ezek után, hogy komolyabban többnyire zenészekkel kötötte össze az életét.

Így néz ki Danny Fujikawa, a színésznő új kedvese Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 AKM-GSI, Inc./Like, Jedu20

Első gyermekét a The Black Crowes énekesének, Chris Robinsonnak szülte, míg a másodikat a Muse énekesnének, Matthew Bellamynak. Ezt követően összehozták a sztáranyukát Brad Pittel is, ám úgy tűnik a sármos édesapa kiesett a játékból, helyette pedig egy újabb zenész lett Hudsonnál a befutó.

Egy közös hétvégén New Yorkban Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 AKM-GSI, Inc./Like, Jedu20

Kate és Danny Fujikawa egy romantikus hétvégét töltött el kettesben New Yorkban, ekkor készült róluk ez a néhány friss fotó. Dannyről egyelőre még nem sokat tudni, de nem meglepő módon ő is énekes-dalszerző. Pillanatnyilag a Chief nevű indie zenekarban gitározik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.