Hamarosan itt a vizes vilagbajnokság, amit mi, nők nemcsak azért várunk, hogy szurkolhassunk a hazai csapatnak, hanem az esztétikai élmény miatt is, hiszen ez az év azon néhány napja, amikor rengeteg úszonadrágos férfiben gyönyörködhetünk. Addig is, íme egy kis előzetes!

Gyurta Dani

Persze, hogy magyar büszkeségünkkel kezdjük a sort. A 28 éves olimpiai- világ- és Európa-bajnok úszó számtalan könnyes pillanatot okozott már nekünk, és reméljük a 2017-es világbajnokságon sem lesz ez másként. Habár Danira rátalált az igaz szerelem Cserpes Laura személyében azért a szemünket érdemes nyitvatartani, amikor Dani áll a rajtkőre.

Gyurta DánielFotó: Kun Álmos/Facebook/Daniel Gyurta Official

Matteo Aicardi

Nemcsak az úszókat, a pólós srácokat is imádjuk. Persze a magyar csapat tagjainál senkit sem szeretünk jobban, azért egy-két helyes fiú rajtuk kívül is csobban a medencébe. Az olasz csapatot erősíti a 31 éves Matteo Aicardi, aki otthonában Kásás Tamás, Benedek Tibi és Madaras Norbert egykori csapatában, a Pro Reccoban játszik.

Matteo AicardiForrás: Facebook/Matteo Aicardi

Zalánki Gergő

Ami a magyar vízilabda csapatot illeti, az egykori Kemény-legények közül már igencsak kevesen vannak a csapatban. De ez így van rendjén, nemcsak a csapat, a fiatal rajongók is már egy másik nemzedéket képviselnek. Gyanítjuk, hogy az ő kedvenceik között Zalánki Gergő biztosan ott lesz, aki nemcsak tehetségével, kék szemével is hódít.

Zalánki GergőForrás: vlv.hu

Bohus Richárd

A magyar úszók közül a 24 éves Bohus Richárdot mindenképpen meg kell még említenünk. A békéscsabai származású úszó a legutóbbi, 2016-os Európa-bajnokságról egy ezüst- és egy bronzéremmel tért haza, reméljük, egyre fényesebb lesz a sikerszéria, mi nagyon drukkolunk neki!

Bohus RichárdForrás: Facebook/Bohus Richárd

Chad le Clos

Habár Chad Le Closnak leginkább soha nem szurkoltunk, hiszen Cseh Laci egyik nagy ellenfeléről van szó, azért soha nem volt rossz ránézni. A dél-afrikai származású úszó a sok-sok világbajnoki és rövidpályás világbajnoki cím mellett egy olimpiai aranyat és két ezüstöt tudott begyűjteni.

Chad Le ClosForrás: Getty Images

Alessandro De Rose

A 24 éves olasz srác az egyik legmenőbb extrém sportot űzi, sziklaugró és szupertoronyugró. A fiatal fiú folyamatosan keresi a kihívásokat, sziklaugróként a legcsodásabb természeti környezetben ugrik hatalmas magasságokból. Legutóbb a hihetetlenül szűk Canyon Parkban ugrott 21 méter magasból, és 85 km/h sebességgel érkezett a vízbe.

Alessandro De RoseForrás: Getty Images

Camille Lacourt

Többszörös világ- és Európa-bajnok, tizenkilencszeres francia bajnok, és igazán helyes pasi Camille Lacourt. Így nem is csoda, hogy a 32 éves úszó felesége Miss Franciaország volt 2008-ban, és egyébként már egy kislányuk is született.

Camille LacourtForrás: AFP/DPPI/Philippe Millereau

A cikk megjelenését a Bp2017 Nonprofit Kft támogatta.