Nem akar csontsovány lenni Mohamed Fatima, mert ő így érzi jól magát a bőrében. Egy kis felesleggel együtt tökéletesen boldog, ráadásul plus size modell is lett belőle.

Mohamed Fatima rengeteget fogyott, de most sem csontsovány. Nem is akar az lenni, mert ő így érzi jól magát. "Azt gondolják, hogy a duci emberek biztos nem boldogok, nincsenek megelégedve magukkal. Én szeretem a combomat, szeretem a karomat. Az a lényeg, hogy szeressük magunkat: szeresd a hajad, az arcod. Ha ezeket el tudod fogadni, akkor szerintem nincsen baj" - mondta Mohamed Fatima a Story Extra stábjának, aki egy barátnője felkérésére fogott a modellkedésbe.

Mohamed Fatima plus size modell lettFotó: Tv2

Az énekesnő fotóin is látszik, hogy az égvilágon semmi baj nincs az önbizalmával, csak úgy tündökölt az új szerepében. Szerinte az is fontos, hogy mindenki lássa, a teltebb nők is szeretik a divatot és a szép ruhákat, és bizony ők is nagyon dögösek! "Látom, hogy nincsenek rám való ruhák. Konfekcióméretből nem kapom meg azt, amit nagyon szeretnék. Mindig kerestem azokat a fórumokat, ahol megtalálom a hozzám illő ruhákat" - árulta el Fatima azt, hogy miért vállalta el a felkérést.