Czippán Anett a második gyermekével várandós, hónapokig küzdöttek párjával azért, hogy összejöjjön. A műsorvezető mostani terhessége teljesen más, mint az előző, folyton rosszullétek gyötrik.

Czippán Anett a második gyermekével várandós, kisfia majd' kiugrott a bőréből, amikor megtudta, testvére lesz. A műsorvezető és párja sokat küzdöttek azért, hogy megfoganjon közös gyermekük, az első próbálkozások nem hozták meg a várt eredmény. Végül azonban mégis megtörtént a csoda, ráadásul nagyon különleges módon derült ki a gyermekáldás.

Czippán Anett terhességéről beszélt: nehezen jött össze a babaFotó: Adrián Zoltán - Origo

"Hosszú hónapok óta dolgoztunk az ügyön. Mondjuk volt ennek egy furcsa előzménye. Februárban csináltam három terhességi tesztet is, mert meg voltam győződve, hogy terhes vagyok. Aztán, amikor negatívak lettek, teljesen ledöbbentem. Nem értettem, hiszen minden tünetet produkáltam, amit egy várandós nő szokott. A következő hónapban megint belevágtunk, de úgy éreztem, hogy megint nem jött össze. Nem sokkal később kiraktam magamról egy fotót a közösségi oldalamra, mely alatt többen is gratuláltak. Furcsálltam, mert én a puffadásnak tulajdonítottam a kialakult pocakomat. Egyik nap azonban a kisfiam megölelt, és elkezdett ugrálni, hogy az ő anyukája terhes" - mesélte a hot! Magazinnak Czippán Anett, akinek ez a terhessége teljesen más, mint az előző. "Ott nem volt hányinger és allergia a szagokra, most viszont az összes tünetet produkálom, ami egy kismamán kijöhet. Az eddigi 12 hét igen megterhelő volt" - árulta el a műsorvezető.