Hasi zsír a popsiba és vaginaplasztika: a legkedveltebb szépészeti beavatkozások

Forrás: AFP -
zsír popsi plasztika szépészeti beavatkozás vagina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt évben mintegy 3 százalékkal növekedett a kés alá fekvők aránya 2015-höz képest, ami összességében véve 17,1 millió sebészeti eljárást jelent, de ebbe a körbe tartoznak a botoxinjekciók, kémiai hámlasztások és egyéb kevésbé invazív beavatkozások is.

„Tíz évvel ezelőtt még azt mondhattuk: hét-tíz évente fordul csak egy páciens orvoshoz olyan kéréssel, hogy ráncfelvarrást vagy zsírleszívást vállaljon a szakember" - – fogalmaz dr. Debra Johnson, az amerikai Plasztikai Sebészek Szövetségének elnöke.

Az elmúlt évben mintegy 3 százalékkal növekedett a kés alá fekvők aránya 2015-höz képest, ami összességében véve 17,1 millió sebészeti eljárást jelent Forrás: Thinkstock

"A páciensek most rendszeresen igénylik a konzultációt, és folyamatosan esnek át kisebb-nagyobb szépségmegőrző beavatkozásokon" - teszi hozzá.

Durva plasztikai trend hódít Hollywoodban

Hol máshol lehetne a legújabb plasztikai trendek melegágya, mint Hollywoodban, ahol minden a külsőségekről szól, ahol mindenki egyre szebb, egyre fiatalabb akar lenni, és mindent megtennének, hogy az aktuális trendeknek megfeleljenek, vagy éppen ők maguk diktálják, hogy mi legyen az aktuálisan dögös. A legújabb hájp ezúttal a csípőnagyobbítás. Mutatjuk is, kik az elkötelezett hívei!

Az egyik legnépszerűbb eljárás az, amikor a nem kívánt hasi zsírt leszívják, és a megereszkedett állba, fenékbe vagy mellbe injekciózzák.

Az egyik legnépszerűbb eljárás az, amikor a nem kívánt hasi zsírt leszívják, és a megereszkedett fenékbe injekciózzák Forrás: AFP

Johnson szerint ezzel az eljárással igencsak drámai hatást lehet elérni, és az eredmény is tartósabb, mintha idegen anyag kerülne a páciens szervezetébe. Szintén népszerű a mellnagyobbítás, a zsírleszívás, az orrplasztika, a ráncfelvarrás, a kevésbé bonyolult beavatkozások sorában pedig a botoxinjekció, a kémiai hámlasztás, a lézeres szőrtelenítés és az ún. mikrodermabrázió vezet.

Érdekesség, hogy 39 százalékkal nőtt azoknak a nőknek a száma is, akik kisajakplasztikát kértek, hogy a vaginájuk vonzóbb legyen.

Hollywood szépségtrükkjei a plasztika megszületése előtt

A plasztika a 21. században már szinte a mindennapok része. A hollywoodi sztárok számára mindenesetre az. Talán nincs is olyan sztár, aki ne változtatott volna magán kisebb-nagyobb mértékben. De hogyan szépültek a sztárok, mielőtt megszületett volna a plasztikázás tudománya? Íme, néhány sokkoló szépségbeavatkozás Hollywood fénykorából. Olvasd el a Life.hu cikkét!
A hónap sminktrükkje: a tökéletes szelfisminkhttp://www.life.hu/trend/20170606-a-honap-sminktrukkje-a-tokeletes-szelfi-smink.htmlItt a nyár, a nagy baráti találkozások, az utazások, a fantasztikus bulik időszaka, ahol csak úgy repkednek a fényképek. Ezzel a szelfibiztos sminkkel biztosan te leszel a legszebb. TrendThinkstockCelebek fürdőköntösben - Ez az új street style trend!http://www.life.hu/trend/20170526-celebek-furdokontosben-ez-az-uj-street-style-trend.htmlEddig a fehérneműk felsőrészként, illetve ruhaként való használata, majd a felemás cipők viselése volt a legextrémebb irány a street style vonalon, de még a vörös szőnyegen is. Most viszont újítottak a celebek: a fürdőköntös a legújabb trend! Trend--Még a meztelenkedő Bella Hadidot is lenyomták a magyar modellek Cannes-banhttp://www.life.hu/trend/20170526-meg-a-meztelenkedo-bella-hadidot-is-lenyomtak-a-magyar-modellek-cannesi-amfar-galan.htmlAhogy minden évben, idén is a cannes-i filmfesztivál utolsó napjain rendezték meg az amfAR-gálát. A HIV-betegekért alapítvány támogatásával szervezett esten hemzsegtek a hírességek és a modellek, de közülük is kiemelkedtek a magyar szépségek. TrendAFPPolipkarok és más extrém szerelések - Trendjelentés a CFDA Fashion Awardsrólhttp://www.life.hu/trend/20170606-trendjelentes-a-cfda-fashion-awardsrol.htmlÉvről évre a legjobb divattervezőket díjazzák a CFDA Fashion Awardson. Mivel igazi divatünnepről van szó, mindenki valami különlegeset szeretne mutatni. Nézzük, hogy milyen ruhákat választottak a hírességek erre az alkalomra. TrendAFPEzért imádjuk a szeplőket! Emeld ki őket a sminkeléskorhttp://www.life.hu/trend/20170509-ezert-imadjuk-a-szeploket-emeld-ki-oket-a-sminkeleskor.htmlHa szeplős az arcod, akkor ne rejtegesd! Most ráadásul nemzetközi szépségtrend lett, láthattuk az idei párizsi divathéten is, hogy a smink központi elemévé vált a szépségpöttyök kiemelése. Trend--Ez lesz a legújabb trend? Felemás cipőkben járnak a celebek!http://www.life.hu/trend/20170508-felemas-cipokben-jarnak-a-celebek-ez-lesz-a-legujabb-trend.htmlA legújabb cipőtrend érdekes meglepetéseket hozott. Habár nem számít abszolút újdonságnak a felemás cipők viselése, hiszen az elmúlt években feltűntek egyszer-egyszer a vörös szőnyegen, most viszont újra nagy keletje lehet az extravagáns hóbortnak. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.