A kétszeres olimpiai, világ- és Európa-bajnok vívó, Szilágyi Áron egy prémium óramárka nagykövete lett. Ennek kapcsán kérdeztük arról, milyen kiegészítőket hord, és milyen stílusban öltözködik a páston túl.

Egy férfi számára talán az óra az egyetlen kiegészítő, amit napi szinten visel. Te is így vagy ezzel? Abszolút osztom ezt a véleményt, nálam is az óra az egyetlen ékszer, amit viselek. Sokszor még a páston is: a bal kezemen hordom, nem zavar a mozgásban, hiszen a jobb kezem „dolgozik". A vívás eleganciájához jól passzol az óra, komoly hagyománya annak, hogy a vívók verseny közben is viselik.

Nálam is az óra az egyetlen ékszer, amit viselekForrás: Moni’s Premium Brand Store

Milyen stílusú órák tetszenek? Alapvetően a sportosan elegáns órákat szeretem, ezek állnak hozzám a legközelebb, hiszen alapvetően ilyen stílusban öltözködöm. Szeretem azokat az órákat, amelyek jól mutatnak a sportos, de civil szettekhez és az elegánsabb ruhákhoz is. 

Az mondják, az óra elárulja viselőjéről, hogy milyen típusú ember. Szerinted a te órád mit mond el rólad? Nem tudom, de az biztos, hogy mindenhová pontosan érkezem, ez pedig az órámnak köszönhető.

Azt mondják, az óra elárulja a viselőjéről, hogy milyen típusú emberForrás: Moni’s Premium Brand Store

Más kiegészítőket szoktál hordani? Olyan kiegészítőket, amelyeknek funkciója van, például a víváshoz és erőnléti edzésekhez táskát, az elegánsabb ruhákhoz övet. Egyébként abszolút nem aggatom magamat tele kiegészítőkkel, abban hiszek, hogy a kevesebb több. 

Legtöbbször a páston látunk, így szinte nem is tudjuk, hogy milyen stílusban öltözködsz. Mesélnél erről? A hétköznapokban elég lazán öltözöm, kényelmes ruhákban vagyok, mivel sokat vagyok úton az edzések, az egyetem és az egyéb elfoglaltságaim között. Emellett nagyon sok meghívásom van a közönségtalálkozótól a sajtóeseményeken át a szponzori rendezvényekig és ünnepségekig. Mindig az esemény határozza meg az öltözetem, ha tehetem, akkor a sportosan elegáns stílust választom, mivel ez áll hozzám a legközelebb, de az sem okoz gondot, ha öltönyt és nyakkendőt kell viselnem.

Mindig az esemény határozza meg az öltözetemForrás: Moni’s Premium Brand Store

Menyasszonyod szokott öltözködési tanácsokat adni? Amikor eljutunk vásárolni együtt, akkor tudunk egymásnak ruhákat válogatni, javasolni, Betti is nekem, én is neki. Az előbbi azért többször fordul elő. (nevet)