Ebben az esetben nem a művészi igénnyel készített haute couture ruhakölteményekről van szó, amiket nem is utcai viseletre terveznek, hanem pontosan olyan street style ruhadarabokról, amelyek a fiatalok egyik kedvenc online üzletében elérhetők, és bárki által megrendelhetőek.

Az áttetsző, ráadásul kellemesen izzasztó műanyagnadrág nem éppen praktikus viselet, főleg nem nyáron. Egy ütős tangával ráadásul még nevetségesebb eredményt érhetünk el.

Forrás: Topshop

A legjobban viselhető ruhadarabot, a farmert is sikerült abszolút hordhatatlanná tenni ezzel a koncepcióval. Ha farmer van rajtunk, akkor már nincs szükség nincs arra, hogy fölévegyünk egy tüllszoknyát.

Forrás: Topshop

Habár a vállak kivillantása tavaly óta igencsak nagy trend, egy kabát elég bénán néz ki hasonló kivágással.

Forrás: Topshop

A szőrmánia idén elképesztő méreteket ölt, ennek ellenére egy kék szőrös bokacsizma se nem praktikus, se nem igazán esztétikus. 

Forrás: Topshop

Szerintünk a napszemüveg az egyik legvagányabb kiegészítő, de ez a mértékű asszimetria sokkal inkább nevetségessé teszi viselőjét, mint szexivé.

Forrás: Topshop

A zsebek helyett méretes kivágás található ezen a farmernadrágon, amiről azért el tudjuk képzelni, hogy a tökéletesen tökéletes alakú lányoknak még jól áll. 

Forrás: Twitter/AnnieStevenson4, Topshop

Két trend érdekes párosítása ez a kívül-belül szőrös papucs. Az idei nyáron a tavalyinál is népszerűbbek az elsőre otthoni papucsnak tűnő darabok, amit újabban szőrös megoldásokkal tesznek még feltűnőbbé. 

Forrás: Topshop
Forrás: AFP
Sokkoló férfitrendek a kifutókról - Mutatjuk a legijesztőbb kreációkat
Londonban és Párizsban már bemutatták a 2017-es őszi–téli férfitrendeket. Figyelembe véve, hogy milyen darabokat vonultattak fel a kifutón, őszintén mondhatjuk: alig várjuk a New York-i divathetet is, ahol valószínűleg szintén nem lesz hiány sokkoló ruhákból. A fotókért kattints ide!