Ha szereted az élénk, vibráló színeket és az ultrafényes csillogó ajkakat, akkor ezt a sminket ki kell próbálnod. Garantáltan te leszel a nyáresti partik középpontjába!

Ahhoz, hogy tökéletes legyen a megjelenésed, érdemes a körültekintő arctisztítással kezdeni a sminkelést, majd a bőrtípusodnak megfelelő hidratálással folytatni az előkészületeket. Ezután tedd fel a bőrtökéletesítő primert, majd a kedvenc CC krémeddel egységesítsd a bőrszínedet. Finoman púderezd le a T-zónát.

A szezon legizgalmasabb szemhéjpúderei a napsárga, a kivizöld, a türkizzöld, a tengerkék, a narancs és a hűvös pink.

Dobd fel a sminked - nyáron bátran kísérletezz merészebb színekkel!Forrás: Thinkstock

Tetszőlegesen válaszd ki ezek közül számodra a legkedvesebb színt, majd tisztán ezt az egy színt satírozd a mozgó szemhéjadra és az alsó szempillatőhöz. Finoman satírozd el a kontúrszéleket. A vízvonaladat fekete, tartós szemceruzával hangsúlyozd, majd fesd ki a szempilláidat extra, fekete színű szempillaspirállal. Szemöldöködet fésüld meg száliránynak megfelelően a szemöldökspiráloddal, így rendezett és természetes hatású marad.

Orcáidat élénkítsd barackos-bronzos árnyalatú arcpirosítóval. Ajkad érzékiségéhez válaszd a szezon legizgalmasabb szájfényeit. A vadiúj összetételű ajakfényekben már van fényvédő és extra ajakápoló, ami gondoskodik az ajkak védelméről. A legideálisabbak az olajtinták, mert az olaj alapú ajakfények áttetszőek és extra fénnyel gazdagítva teltebbé varázsolják az ajkakat.