Hódi Pamela és Berki Krisztián párkapcsolata távolról sem mondható kiegyensúlyozottnak: hullámvölgyek, szakítások, megcsalások és meghiúsult esküvők tarkítják közös életüket. A sztármami ezúttal arról mesélt, mikor csalta őt meg utoljára kedvese....

A Micsoda Nők! című műsorban őszintén mesélt a sztármami arról, hogy bizony távolról sem tökéletes a kapcsolatuk, a múltbéli történések pedig benne is igen mély nyomot hagytak. Ám azt is elárulta Pamela, hogy a múlttal ellentétben, a jelenben minden rendben van köztük.

"Nekem nagyon megingatja a lelki harmóniámat a párkapcsolati probléma. Jó, hogy most már tudok rajta nevetni, összeteszem a két kezem és le is kopogom, mert most hála az égnek jó minden!"- mesélte a műsorban a sztár, írja a Blikk.

Hódi Pamela Berki KrisztiánFotó: Marton Szilvia/Origo

Ám azonban a felvétel után újabb hullámvölgy ütötte fel a fejét: a sztárpár lefújta július 1-jei esküvőjét. Azt nem fejtették ki, mi áll a döntésük hátterében, azonban tény, hogy nem házasodnak össze, amit mindketten saját közösségi oldalaikon tettek közzé.