Bejelentették: Elmarad Hódi Pamela és Berki Krisztián esküvője

Hódi Pamela Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Július első napján lenne Hódi Pamela és Berki Krisztián eskövője. Korábban Berki 4000 fős lagziról, az évtized eskövőjéről beszélt. Mégis lefújták az egészet. Pamela elmondta miért.

Korábban a Life.hu beszámolt arról, hogy veszélybe került Hódi Pamela és Berki Krisztián esküvője, de nem hittük, hogy ez tényleg megtörténik... Most azonban a celebpár a Facebook-oldalaikon jelentette be, hogy nem házasodnak össsze és elmarad a várva várt ceremónia. Rajongóiktól azt kérik, tartsák tiszteletben a döntésüket.

Mint azt korábban megírtuk, hatalmasat változtatott Berki Krisztián életén az Ázsia Expressz forgatása. Állítja: visszatalált önmagához. Miután hazaért, úgy érezte, le kell ülnie beszélgetni Pamelával, mielőtt összeházasodnak. Ezek szerint ez megtörtént...

Hódi Pamela ezt írta ki közösségi oldalára:

"Sziasztok

Szeretnénk megelőzni a találgatásokat, és bejelenteni nektek, hogy Krisztiánnal közösen úgy döntöttünk nem tartjuk meg a július 1. kitűzött esküvőnket. Továbbra is együtt élünk és együtt neveljük kislányunkat Natit.

Közszereplőként tisztában vagyunk vele, hogy miután kamerák előtt éljük az mindennapjainkat álszentség lenne azt kérni hogy ezúttal ne érdeklődjetek a családunk iránt, de jelen helyzetben mégis azt kérném, hogy tartsátok tiszteletben döntésünket.

Köszönettel

Pamela & Krisztián

Hódi Pamela és Berki Krisztián Forrás: Hódi Pamela/Facebook

Krisztián is egy hasonló posztott tett ki magához:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.