Többen is megdöbbentek, mikor meglátták a kamasz fiúról készült fényképet: nagyon hasonlít az édesapjára. 

A mulatós sztár általában arra használja a közösségi oldalát, hogy képeket osszon meg a kedveséről, Suzyról, illetve az angyalarcú kislányáról. A soron következő koncertek időpontját, dalok videoklipjeit és más érdekességeket is találhatunk az oldalon, de Jolly nemrég olyat posztolt, amitől többen megdöbbentek: 

Feltöltött egy fotót, amin a kis Suzyval látható, illetve egy kamaszkorú fiúval, aki a zenész kiköpött mása. A kép alá azt írta: "Gyermekeimmel egy gyönyörű est" - sokan ebből döbbentek rá, hogy Jollynak van egy fia is. 

 A fotó természetesen hatalmas rajongást keltett, 8 ezer kedvelésnél is többet kapott, de volt olyan kommentelő aki megjegyezte, hogy eddig még sosem hallott a fiáról: 

"Hát én nem is tudtam, hogy neked van egy fiad is, most látom először!! A kislány nagyon ari, a fiad meg tiszta te! Le se tagadhatnád!" - írta a rajongó. 

Lagzi Lajcsi nemsokára bíróság elé áll
Lagzi Lajcsi nemsokára bíróság elé áll a víz- és áramlopási ügy miatt. Nemcsak ő, hanem felesége és 9 társa is ott lesz. "Készülünk a tárgyalásra, és várom, hogy végre tisztázhassam magam" - olvass tovább itt...