Kamerák előtt gyantáztatott Pumped Gabo és VV Soma: Videó!

gyantázás videó Pumped Gabo VV Soma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pumped Gabo és VV Soma gyantáztatáson vettek részt egy kozmetikai szalonban. Soma egész jól bírta a megpróbáltatásokat, de Gabónak van még hova fejlődnie. 

Pumped Gabo és VV Soma vállalták, hogy kiállják azt a próbát, amit nők millió élnek át havi rendszerességel. Ellátogattak egy kozmetikai szalonba, ahol Soma lábszárát és Gabo hasát gyantáztatták le.

Pumped Gabo elárulta, hogy mit kipróbálna ki, ha plasztikai műtétre adná a fejét Forrás: RTL Klub

Gabo elárulta, hogy egyébként is rendszeresen szőrtelenít, hogy jobban látszódjon a kocka hasa. Azt is megtudtuk, hogy a fiatal híresség ezt követően sem fog áttérni a gyantázásra, mert ezt a fájdalmat nem kívánná a mindennapjaiba, bármennyire is hasznos.

Kiderült, hogy a fiúk sokat adnak a megjelenésükre, szeretnek jól kinézni. Gabo szívesen átműttetné az arcát, hogy kipróbálhassa, milyen érzés egy napig Aurélionak lenni. Soma pedig az orrát műttetné meg, mert véleménye szerint egy kicsit ferdébb a kelleténél.

Kelemen Anna nem hajlandó takarítani: Videó!

Kelemen Anna egy szépségszalont tervez nyitni, ezért ellátogatott egy kozmetikába, hogy megtanulja a szakma fortélyait. Ám a helyszínen derült ki, hogy Anna bizonyos dolgokra egyáltalán nem hajlandó, ilyen például a takarítás: Videó!

Erotikus retro fotókon a szexi sztárok: Galéria!http://www.life.hu/trend/20170627-szexi-retro-fotokon-a-sztarok.htmlImádjuk a szátokról készült pikáns képeket, főleg a régi jól eltalált fotók között csemegézni. TrendOrigoA világsztárok kedvenc ruhájában tündökölt Vajna Timihttp://www.life.hu/trend/20170613-a-vilagsztarok-kedvenc-ruhajaban-tundokolt-vajna-timi.htmlEgy Christian Dior ruha körbejárt idén tavasszal Hollywoodban a sztárok között. Nem is emlékszünk olyanra, hogy egy ruhát ennyi celeb viselt volna, ráadásul még Vajna Timihez is elért a Dior-költemény, amit Cannes-ban viselt. Trend--Ciki divatbakik! Már megint összeöltöztek a sztárokhttp://www.life.hu/trend/20170518-ciki-divatbakik-mar-megint-osszeoltoztek-a-sztarok.htmlNincs annál cikibb a vörös szőnyeges eseményeken, mint amikor két sztár véletlenül összeöltözik. Szerencsére ez viszonylag ritkán fordul elő, habár különböző eseményeken sokszor látunk egyforma darabokat, így alkalmunk nyílik rá, hogy megnézzük, kinek áll jobban ugyanaz a ruha. Trend--Ciki vagy menő? Ezek a sztárok kedvenc oversize darabjaihttp://www.life.hu/trend/20170405-ciki-vagy-meno-a-sztarok-kedvenc-oversize-darabjai.htmlAz oversize darabok néhány éve jöttek divatba, és azóta is imádják őket a nők. Nem is csoda, mert laza, kényelmes, és nagyon vagány outfiteket lehet kihozni belőlük. Most viszont azt néztük meg, hogyan hordják a sztárok ezeket a darabokat. Szavazz: ciki vagy menő? Trend--2017 a pucérság éve lesz? Így meztelenkedtek a sztárok a vörös szőnyegenhttp://www.life.hu/trend/20170329-igy-meztelenkedtek-a-sztarok-a-voros-szonyegen-2017ben.htmlAlig telt el pár hónap 2017-ből, máris kijelenthetjük, hogy ez az év a meztelenkedés éve lesz. Pedig tavaly is rendesen kitettek magukért a sztárok villantásügyileg, de az idei év ennél is nagyobb pucérságparákat hozhat a vörös szőnyegen. Nézzük 2017 eddigi legnagyobb villantóit! TrendOrigoŐk diktálják most a kismamadivatot - A legtrendibb várandós sztárok Hollywoodbólhttp://www.life.hu/trend/20170302-a-legtrendibb-kismamak-hollywoodbol.html2017 a nagy babavárások éve Hollywoodban. Ritkán fordul elő, hogy ennyi híresség várjon egyszerre gyermeket. Alig várjuk, hogy láthassuk a kis sztárcsemetéket, de addig is nézzük meg, milyen stílusban öltözködnek a kismamák. TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.