Ez a magyar lány Pellé brutálszexi barátnője: Fotók!

szexi Varga Viki Graziano Pellé
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem hiába, a magyar lányok a legszebbek. Nem is meglepő, hogy az olasz sztárfocista is egy hazai szőke szépségnek adta a szívét. 

Varga Viktória egy győri származású lány, aki pillanatok alatt magával ragadta Graziano Pellét, szépségével. A szőke modell hosszú combjai, karcsú alakja és gömbölyű idomai varázsütésszerűen hatnak a férfiakra, mi pedig büszkék vagyunk rá, hogy a magyar nők híres szépsége ismét tarol.

Mix and match #bikini style for today

VIKTORIA VARGA (@vikyvarga) által megosztott bejegyzés,

Viki élete mesébe illő a jelenleg Kínában tevékenykedő olasz focista mellett. Legalábbis az Instagram oldalára feltöltött képek szerint boldog, kiegyensúlyozott életet élnek. Egy- egy közös kép is megjelenik a lány közösségi oldalán, és láthatóan imádják egymást, már évek óta.

I'm back home! mi sei mancato amore mio❤️❤️❤️

VIKTORIA VARGA (@vikyvarga) által megosztott bejegyzés,

Viki oldalát egyébként több, mint százezren követik, hiszen a fotói egytől egyig ragyogóak.

Így pózol Pellé magyar barátnője – Szexi fotók!

Varga Viktória, a győri származású csinos modell az olasz válogatott csatár, Graziano Pellé szerelme. A híres focista a nyári klubváltásának köszönhetően Ázsiába utazott, és természetesen ide Viki is elkísérte a sportolót. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.