Kate Middleton levágatta a haját: Fotó!

Forrás: Getty Images -
frizura fotó Kate Middleton Katalin hercegné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegné csak nagy ritkán változtat a megjelenésén, de minden alkalommal ügyel arra, hogy a külseje továbbra is megőrizze a királyi család elegáns hatását: így történt ez most is. 

Katalin hosszú barna loknijait már nagyon megszoktuk, ráadásul ez a fazon nagyon jól is állt a híres édesanyának. Különféle frizurákat készített a hajából, mindig az adott alkalomnak megfelelően, így sosem volt egyhangú vagy unalmas a megjelenése.

Kate Middleton levágatta a haját Forrás: Getty Images

Ám most nagy lépésre szánta el magát, és nagyjából 10 centivel rövidebbre vágatta a tincseit. Az új, rövidített frizura kiemeli a cambridge-i hercegné vállait, és nagyobb hangsúlyt fektet a csinos arcára is.

A 35 éves szépség nagy hangsúlyt fektet a tökéletes külsőre, akkor is ha sportosabb szerelésben jelenik meg, és akkor is, ha a finom elegancia kap nagyobb szerepet.

Így festett Katalin korábban Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Mega

Harmadik gyerekét várja Kate Middleton?

Bár egy ideje arról beszélnek, a hercegi pár nem vállal több gyereket, lehet, hogy mégis másképp döntöttek. A hercegné egy néhány napja készült fotóján úgy kerekedik a pocakja, mint ahogyan egy néhány hónapos várandós anyukáé szokott. Ez természetesen még nem jelent semmit, de ha valóban babát vár, azt sokáig nem titkolhatja. Olvass tovább itt...

A hónap sminktrükkje: válaszd a nyár legüdítőbb színeithttp://www.life.hu/trend/20170614-a-honap-sminktrukkje-bianco-smink.htmlHa szereted az élénk, vibráló színeket és az ultrafényes csillogó ajkakat, akkor ezt a sminket ki kell próbálnod. Garantáltan te leszel a nyáresti partik középpontjába! Trend--Gerard Butler megdöbbentően néz ki: Fotó!http://www.life.hu/trend/20170703-nagyon-elhagyta-magat-gerard-butler.htmlAz egykor mindenki kedvence, Gerard Butler mostanra igen csak elengedte a gyeplőt: a kockák helyére zsírpárnát növesztett, a sármos arcot pedig zavaros szakáll borítja. Ijesztő! Trend--A legvagányabb nyári holmik, amik nélkül el se indulj a strandrahttp://www.life.hu/trend/20170614-a-legvaganyabb-nyari-holmik-amik-nelkul-el-se-indulj-a-strandra.htmlPersze egy szál bikiniben is lemehetsz a Balcsiba csobbanni, de néha jó rákészülni erre az élményre is: akár egy körömlakkozással, akár azzal, hogy bepakolsz néhány szuper játékot, amivel a vízben, vagy a kellemesen hűs árnyékban elszórakozhattok. Trend--Csillámmal borított mellek - Itt az új divatőrület 18+http://www.life.hu/trend/20170702-csillamos-mell.htmlA pánt nélküli bugyi után megérkezett a csillámmal borított dekoltázs. A dolog lényege pont az, amire elsőnek gondolsz: a hölgyek egyáltalán nem vesznek fel felsőt, cserébe meghempergetik a keblüket csillámban. TrendOrigoJennifer Lopezen nem volt bugyihttp://www.life.hu/trend/20170702-jennifer-lopez-bugyi.htmlJennifer Lopez valamit a szekrényben felejtetett a fellépése előtt. TrendOrigoJohn Legend nejéről leesett a ruha a színpadon - videóhttp://www.life.hu/trend/20170702-john-legend-neje-chrissy-teigen-ruha.htmlKellemetlen helyzetbe került a színpadon John Legend neje, Chrissy Teigen. Gyakorlatilag mindenki megnézhette, hogyan fest pucér felsőtesttel. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.