Katalin hercegné csak nagy ritkán változtat a megjelenésén, de minden alkalommal ügyel arra, hogy a külseje továbbra is megőrizze a királyi család elegáns hatását: így történt ez most is. 

Katalin hosszú barna loknijait már nagyon megszoktuk, ráadásul ez a fazon nagyon jól is állt a híres  édesanyának. Különféle frizurákat készített a hajából, mindig az adott alkalomnak megfelelően, így sosem volt egyhangú vagy unalmas a megjelenése. 

Kate Middleton levágatta a hajátForrás: Getty Images

Ám most nagy lépésre szánta el magát, és nagyjából 10 centivel rövidebbre vágatta a tincseit. Az új, rövidített frizura kiemeli a cambridge-i hercegné vállait, és nagyobb hangsúlyt fektet a csinos arcára is. 

A 35 éves szépség nagy hangsúlyt fektet a tökéletes külsőre, akkor is ha sportosabb szerelésben jelenik meg, és akkor is, ha a finom elegancia kap nagyobb szerepet.

Így festett Katalin korábbanForrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Mega
Harmadik gyerekét várja Kate Middleton?
Bár egy ideje arról beszélnek, a hercegi pár nem vállal több gyereket, lehet, hogy mégis másképp döntöttek. A hercegné egy néhány napja készült fotóján úgy kerekedik a pocakja, mint ahogyan egy néhány hónapos várandós anyukáé szokott. Ez természetesen még nem jelent semmit, de ha valóban babát vár, azt sokáig nem titkolhatja. Olvass tovább itt...