Katalin hercegnő imádja a Superga cipőjét - Fotó!

Forrás: AFP/Remko De Waal -
Kate Middleton Katalin hercegné Superga tornacipő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Most kiderült, hogy melyik ruhadarab áll a legközelebb Kate Middleton szívéhez. Mi nem ezt tippeltük volna. Fotó!

Mint kiderült, Vilmos herceg felesége kifejezetten szereti a lezser, kényelmes viseletet, de a rangjából adódóan ritkán kerül rá sor, hogy könnyedebb ruhákat viselhessen.

Nemrég azonban lencsevégre kapták Katalint, ahogy a kedvenc Superga márkájú tornacipőjében sétálgatott a húga londoni háza előtt. Mivel Pippa hamarosan férjhez megy, elkél a nővére segítsége.

Legutóbb pedig a királyi család több tagja is részt vett egy jótékonysági eseményen, hogy támogassák a maratonfutókat. A híres családanya ezúttal is a kedvenc fehér cipőjét viselte, amit sikerült is viszonylag közelről lencsevégre kapni.

Ez a hercegné kedvenc cipője Forrás: Karwai Tang

Katalin hercegné terhes? Fotók!

Katalin és Vilmos a napokban egy indiai eseményen vettek részt, ahol a hercegné igen árulkodóan viselkedett. Többeknek szemet szúrt, hogy Vilmos herceg kedvese nem pezsgőspoharat, hanem egy narancslével megtöltött pohárkát szorongatott egész este egy rendezvényen. De nemcsak a viselkedése volt árulkodó, hanem az öltözéke is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.