Az egykor mindenki kedvence, Gerard Butler mostanra igen csak elengedte a gyeplőt: a kockák helyére zsírpárnát növesztett, a sármos arcot pedig zavaros szakáll borítja. Ijesztő! 

Az eredetileg jogász végzettségű színész nevéhez számtalan film fűződik, amelyeket lehetetlen levenni a kedvencek polcáról. A P.S. I Love You című filmben elrabolta a romantikát kedvelő nők szívét, a 300 című produkcióban pedig a pasik szimpátiáját is elnyerte. 

Gerard Butler aputestté változottForrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 BACKGRID, Inc./Cama

Nem csoda, hogy ezeket követően mindenki tudatába egy sármos hírességként rögzült, ezért többeket is meghökkentett, mikor napvilágra kerültek Gerardról a friss paparazzi képek. A 47 éves színész nagyon elhagyta magát: hatalmas pocakot növesztett, hosszú rendezetlen frizurát és szakállat visel, melynek köszönhetően szinte teljesen felismerhetetlen. 

Morgan Brown mellett kifejezetten rosszul néz kiForrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 BACKGRID, Inc./Cama

Kedvesével, Morgan Brownnal a mexikói Tulumban nyaraltak, ekkor készültek róluk a friss fotók. Morgan fantasztikusan fest a narancssárga bikinijében, így pedig még nagyobb a kontraszt, hogy Butler mennyire elveszítette a régi fényét. 

Gerard Butler nem tudja féken tartani férfiasságát
Gerard Butler az új George Clooney? A világsztár még sosem volt nős és tartós kapcsolatainak listája sem túl hosszú. A színész pont úgy él, ahogy azóta már megnősült kollégja, az örök sármőr Ross doki. Olvass tovább itt...