Matthew McConaughey szakácskönyv
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Hogyan veszítsünk el egy férfit 10 nap alatt című nagysikerü romantikus film sztárja Hollywood kedvence. Számos sikerfilm és filmes jelölés van már a listáján. Ám a színész nem elégszik meg ennyivel, új vizekre evez....

Háromgyerekes édesapaként kevés ideje jut a romantikára a sármos színésznek és feleségének, ám ők a hétköznapokban is kerítenek időt arra, hogy kizárólag egymásra figyelhessenek. Erre pedig főzés a legalkalmasabb. Olyannyira élvezik ezt a közös időtöltést, hogy szakácskönyv kiadásán is gondolkoznak. Vajon szakmát vált a világsztár?

Matthew Mcconaughey és felesége szakácskönyvet írnak? Forrás: AFP/Frederic J. Brown

"Már most annyi receptünk van, amivel megtölthetnénk egy egész szakácskönyvet. A főzés az egy központi dolog az életünkben, azt mindig együtt csináljuk. Egy átlagos napon másfél-két órát töltünk ezzel. Mivel saját magunk készítjük az életünket, csak kéthavonta jutunk el étterembe, de jobb is így, mert ez remek családi program. Töltünk egy pohár bort, és elkezdünk kisérletezni, új dolgokat kipróbálni"- mesélte lelkesen a világsztár, írja a Tele Novella Magazin.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.