Ördög Nóra kisfia nagyon cuki

Forrás: instagram/ordognora -
csoki Nánási Vencel Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóra az anyaság minden oldalát bemutatja a Facebookon, ráadásul nagyon szórakoztató módon. Nemrég azt találgatta, hogy kisfia vajon kakival vagy csokival kente össze magát.

Minden vicces családi pillanatot szeret megosztani Ördög Nóri, aminek a rajongói is nagyon örülnek. Az anyaság minden oldalát bemutatja a műsorvezető, ráadásul nagyon szórakoztató módon. Nem hagyja ki a sorból a hisztiket, a nehéz reggeli készülődést, az elindulás fáradalmait, de még az esetleges bénázásokat vagy kellemetlen helyzeteket sem, hiszen így kerek a történet.

Venci valamivel összeknete magát! Forrás: instagram/ordognora

Nemrég pedig egy olyan képet osztott meg, ami sok kisgyerkes anyukánál előfordul, jelesül azt, hogy vajon mivel kente össze magát a gyerek!

A "kaki vagy csoki" című képen Venci lába látható, akinek valamivel sikerült összekennie magát.

A posztban Ördög Nóri rögtön választ is ad a kérdésre, Venci - szerencsére - nutellával maszatolta össze a tappancsait!

Így boxol David és Cruz Beckham: Videó! http://www.life.hu/csalad/20170710-egy-videon-boxol-david-es-cruz-beckham.htmlNem mindennapi videó került napvilágra David Beckhamről: így edz együtt apa és fia. Család--Bemutatta új kedvesét a gyerekeinek R. Kárpáti Péterhttp://www.life.hu/csalad/20170710-r-karpati-peter-uj-kedvese.htmlA Barátok közt egykori szereplője, a 64 éves R. Kárpáti Péter, válása után újra boldog és szerelmes. Párját már a gyermekei is ismerik. A színész egyébként szakmailag is egy nagy dobásra készül. Család--Ashton Kutcher és Mila Kunis Szentendrén romantikáztakhttp://www.life.hu/csalad/20170709-ashton-kutcher-es-mila-kunis-szentendren.htmlEzúttal egy szentendrei étteremben kapták lencsevégre a 39 éves Ashton Kutchert és szerelmét, a 33 esztendős Mila Kunist. Család--Zámbó Krisztián hamarosan apa lehethttp://www.life.hu/csalad/20170709-zambo-krisztian-hamarosan-apa-lesz.htmlKrisztián nemrég elmesélte, hogy egyik korábbi párja ikrekkel volt terhes tőle, de mivel már nem alkottak egy párt, ő pedig nem is érzett a lány iránt semmit, ezért a terhesség megszakítása mellett tették le a voksukat. Most azonban úgy tűnik, a zenész végre apa lesz.CsaládOrigoMegszületett Decker Ádám második csemetéje: Videó!http://www.life.hu/csalad/20170709-megszuletett-decker-adam-masodik-gyermeke.htmlKözösségi oldalán osztotta meg a nem mindennapi örömhírt Decker Ádám, híres magyar vízilabdázó. Család--Hatalmasat nőtt Gönczi Gábor kisfia, Áronhttp://www.life.hu/csalad/20170708-hatalmasat-nott-gonczi-aron.htmlGönczi Gábor nagy örömmel jelentette be novemberben, hogy megszületett az első gyermeke. A kicsi az Áron nevet kapta, büszke szülei azóta pedig a föld felett járnak a boldogságtól.CsaládFotó: Adrián Zoltán - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.